Hem > Personligheter > Angelica Frithiof

Angelica Frithiof

Inspiration, motivation och bemötande

Angelica Frithiof utbildar människor i etik och bemötande. Hon talar även gärna om kommunikation, drivkrafter och motivation.

Angelica Frithiof har sedan 1994 arbetat med att inspirera till bättre möten mellan människor och bemötande framförallt inom den offentliga sektorn. Efter att ha kommit i kontakt med vården i samband med en operation bestämde sig Angelica för att sadla om och börja utbilda personal i etik och bemötande. Angelica byggde på sin konstvetenskapliga grundutbildning med utbildningar inom medicinsk etik, psykologi och samtalsmetodik.

Med humor, provokationer och mycket värme påverkar Angelica Frithiof människor till att leva mer kärleksfullt nyfiket och närvarande. Hon har lång erfarenhet från handikapp- och patientrörelsen i Sverige och hon har även varit med och skrivit flera böcker med inriktning på detta område.

Angelica Frithiof har bred erfarenhet såväl som föreläsare som moderator och processledare och genomför allt från föreläsningar, halv- och heldagsseminarier till flerdagarskurser. De olika uppdragen skräddarsys efter uppdragsgivarens önskemål. Exempel på några av de vanligaste ämnesområdena är bland annat bemötande, kommunikation, ledarskap, drivkrafter och motivation.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta