Andreas Bengtsson

Bergsguide och klätterinstruktör - Talar om att leva sin passion

Anders Bengtsson gör vad många endast tänker - lever sin passion. Den råkar vara att klättra i branta berg med arbetsdagar som kan vara 10 timmars klättring i minus 20 grader. Då kan man även tala om motivation och prestationsteknik.

Vad gör du om du är 4500m över havet i minus 10 grader och hård vind med en grupp där en person vill gå till toppen och en vill vända tillbaka? Det är bara 300m kvar upp till toppen. Du inser att det är kort i jämförelse med alla förberedelser och den långa väg ni redan kommit. Om ni vänder kommer det vara en besvikelse men om ni fortsätter kan det bli farligt. Eller finns det fler lösningar? Ett få en grupp att nå samma mål och bestiga samma berg är ibland lika svårt i vardagens arbete som i världen bland bergen.

Andreas är Bergsguide och klätterinstruktör. Utifrån sin erfarenhet från berg och från att leda människor i svåra och krävande situationer föreläser han om inspiration, motivation och kvalitet. Samtliga ämnen vävs in i berättelser från skidåkning och klättring på ett sätt som väcker nya tankar. Andreas Bengtsson är Bergsguiden som bytte en karriär som it konsult i Stockholm för att få leva av sin passion. Med stort engagemang och med vackra och hissnande bilder, spänner hans föredrag över allt han upplevt och fungerar som perfekt inspiration till att ta nya tag och förändra.

PR/Kommunikation

Moderatorer med ämnesexpertis

Målsättning