Hem > Personligheter > Anders Hansson

Anders Hansson

Pojkarna – en berättelse om två utvecklingsstörda bröder

Två gånger har Elisabeth och Anders Hansson fått beskedet att två av deras tre barn är utvecklingsstörda och kommer aldrig att klara sig själv utan tillsyn.

Deras två utvecklingsstörda barn kommer inte att kunna prata och som vuxna tvingas de bo i gruppboende. De är föräldrar till Daniel och Adam som båda fått diagnosen Angelmans syndrom. Idag känner man bara till fyra fall i Sverige med den här varianten av Angelmans syndrom.

Boken "Pojkarna" är berättelsen om hur Elisabeth och Anders kom över chocken som drabbade dem två gånger för att sedan komma tillbaka och skapa ett bra liv åt sina söner. Parallellt med detta har de jobbat hårt för att vara bra föräldrar åt dottern Emelie som är frisk.Detta är en historia som innehåller förtvivlan, ångest, ilska, svek och mycket dramatik som är mentalt utmanande att läsa. Men historien innehåller också glädje, kärlek och en framtidstro som kan ge inspiration för andra föräldrar.

Föreläsningen och boken bygger på personliga minnen och dagboksanteckningar från åren som gått. Ett annat viktigt inslag i boken är samtal med olika stödpersoner som ser tillbaka på hur det varit att jobba med pojkarna. Anders har en bakgrund som journalist och är bosatt i Falun tillsammans med sin familj.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta