Inspirationsbrev Augusti 2022

Samtal med Andreas Piirimets om hur vi fungerar och inte fungerar under stress

Vad skapar stress? Vad gör oss mest stressade? Hur hanterar vi stress av saker som vi inte kan påverka? När är stress bra och när är det farligt? Hur bra är vi på att hantera flera saker samtidigt? Det och mer svarar Andreas Piirimets på när vi fick träffa honom för ett samtal. Funderar du mer kring stress och hur det påverkar både dig personligt och din arbetsplats - kontakta Talarforum och boka en föreläsning med Andreas eller någon annan av våra duktiga talare.

»Läs hela artikeln...

Gustav Stenbeck - På jakt efter syftet

I ett allt mer kunskapsintensivt näringsliv handlar bolagens överlevnad om att attrahera och behålla de bästa talangerna. Utan bra arbetskraft lider din produkt eller tjänst och i förlängningen kommer du få svårt att överleva då kunderna kommer välja bättre alternativ. Logiken om att arbetskraften är bolagets största tillgång har alltid varit sann, det är ju tom en klyscha: ”De anställda är bolagets största tillgång”. Men idag är konkurrensen global och västvärldens bolag ligger högt upp i värdekedjan vilket ställer historiskt höga krav på arbetskraften. Klyschan stämmer.

»Läs hela artikeln...

Annelie Pompe - Det är enklare att vara på Bali

Mitt i en lång uppförsbacke på Bali började jag gråta. Jag var ute på en joggintur. Berget Agung låg framför mig och havet bakom mig. Någonstans efter det tionde glada hejarropet, leendet, tummen upp eller high five från lokalbefolkningen blev jag överväldigad av tacksamhet och tårarna kom rullande av glädje. Dessa underbara människor! Undrar om de inser att något så litet kan betyda så mycket. Bali är kanske ett av världens bästa ställen att leta airbnb. Man kan sova i allt från trädhus till strandnära villor. Vissa boenden är så vackra att de är uppbokade år i förväg. I Ubud, som är hantverket och yogans mecka finns ett boende som heter ‘hanging gardens’ och är lika vackert som det låter.

»Läs hela artikeln...

Vill du arbeta med Sveriges främsta inspiratörer och föreläsare?

Vill du bli vår nya kollega? Drivs du av hjälpa dina kunder att bli framgångsrika? Som Booking Agent på Talarforum matchar du enastående personer som har en speciell talang att fånga en publiks uppmärksamhet med våra kunders behov i deras planering inför sina kommande evenemang. Om du har ett stort inre driv och du vill arbeta fritt under eget ansvar kan detta vara rollen för dig. Välkommen in med din ansökan.

Läs mer om tjänsten

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2