Inspirationsbrev Augusti 2023

Morgondagens arbete: dina framtidsutsikter på arbetsplatsen

Arbetsplatsen som vi känner den är under förändring. Medan vissa yrken försvinner, uppkommer andra i rasande fart. För att förstå och navigera i denna föränderliga värld, låt oss utforska vilka förändringar vi kan förvänta oss på arbetsplatsen och vilka möjligheter de kan erbjuda. Arbetsmarknaden befinner sig i ständig förändring, drivet av snabb teknologisk utveckling och nya trender. Varje dag ser vi nya yrkesroller dyka upp, medan andra försvinner. Det är en tid av osäkerhet, men också en tid fylld med möjligheter för dem som är villiga att anpassa sig och lära. Det finns en växande efterfrågan på arbetskraft inom teknologi, hälsovård, hållbarhet och kreativa industrier.

»Läs hela artikeln...

Grönare vardag: Så kan du vara hållbar på jobbet och hemma

I denna tidsålder av klimatförändringar och växande miljömässig medvetenhet, är hållbarhet mer än bara ett modeord - det är en nödvändighet. Om vi vill bygga en framtid som är bättre för vår planet och kommande generationer, måste vi alla göra en insats för att minska vår miljöpåverkan. En stor del av denna insats kan och bör göras på de platser där vi tillbringar mest tid: på jobbet och hemma. Men hur kan vi bli mer hållbara i dessa två områden, och vad har de gemensamt? Energi-effektivisering är en av de mest omedelbara och effektiva metoderna för att minska miljöpåverkan. På arbetsplatsen kan detta innebära övergången till energisnåla belysningslösningar som LED-lampor, vilket kan minska energiförbrukningen med upp till 80 procent jämfört med traditionella glödlampor.

»Läs hela artikeln...

Balans i livet: En guide till arbete och fritid

I den moderna världen, där gränsen mellan arbete och fritid alltmer suddas ut, kan det vara en utmaning att uppnå en sund balans mellan de två. Denna balans är dock avgörande för vår mentala hälsa och välmående. Så, hur hittar vi denna balans? Här följer några konkreta tips och råd för att navigera mellan arbetsliv och fritid, och skapa en harmonisk livsstil. Det första steget mot att hitta en sund balans mellan arbete och fritid är att identifiera vad som verkligen är viktigt för dig i livet. Vilka är dina mål och ambitioner, både professionellt och personligt? Vilka aktiviteter ger dig glädje, avkoppling och återhämtning? Genom att klargöra dina prioriteringar kan du sedan fördela din tid och energi på ett mer balanserat sätt.

»Läs hela artikeln...

Vill du arbeta med Sveriges främsta inspiratörer och föreläsare?

Vill du bli vår nya kollega? Drivs du av hjälpa dina kunder att bli framgångsrika? Som Booking Agent på Talarforum matchar du enastående personer som har en speciell talang att fånga en publiks uppmärksamhet med våra kunders behov i deras planering inför sina kommande evenemang. Om du har ett stort inre driv och du vill arbeta fritt under eget ansvar kan detta vara rollen för dig. Välkommen in med din ansökan.

Läs mer om tjänsten

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2