Gabriel Forss

Gabriel Forss

Mångsysslare i sång - Att hitta sig själv

Gabriel Forss leder såväl allsång som bygger team med körsång och föreläser om att vara kristen och homosexuell.

Det genomgående temat för mångsysslaren Gabriel Forss är sång. Gabriel är såväl artist som en av Sveriges främsta körledare. 1997 vann han Melodifestivalen med gruppen Blond och 2011 tog han silverplatsen med sin kör Team Gabriel i Körslaget i TV4 och året innan satt han som expertkommentator i samma program. Han har också varit programledare för lördagsshowen Förfest hos Gabriel i SVT och sångcoach i Fame Factory i TV3. Han leder Du kan sjunga gospel-körer i både Stockholm och Malmö, turnerar varje sommar med allsångskonserter och har även lett stora körkonserter i Globen och på Dalhalla.

Föreläsning:
Gabriel föreläser utifrån sin bok och lyfter fram ämnen som panikångest, utanförskap, konsten att förena yrkesrollen med sin privata roll, entreprenörskap och att hitta sig själv.

Teambuilding:
Gabriel Fors har skapat en helt nya form av teambuilding som går ut på att du och din grupp gör en sångaktivitet tillsammans. Grundkonceptet är enkelt men kan varieras efter önskemål. Man börjar med lätt och kul uppvärmning av rösten och av kroppen med hjälp av några enkla sångövningar. Sedan övas refrängen på sången genom att Gabriel sjunger före och gruppen efter. Därefter läggs verserna till och med lite enkel koreografi är sedan ett proffsigt körnummer skapat. Man kan även dela in företaget i grupper och med Gabriels hjälp öva in varsin sång med varje grupp. Oavsett kommer det vara en upplevelse ni inte kommer att glömma.

Allsång:
Gabriel erbjuder även en traditionell allsångskväll. Sjung med, lyssna och njut av härlig sång med Gabriel och pianist eller med ett skönsvängande band, några körsångare eller varför inte en hel kör. Det är lätt att hänga med i sångarglädjen då alla sånger vi sjunger finns sammanställda i ett allsångshäfte. Kvällen skräddarsys med glädje efter önskemål.

Konferencier:
Gabriel är en van konferencier och blandar gärna interjuver och presentationer med egen sång och allsång.

Pressbilder

Gabriel Forss

Gabriel Forss

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2