Måns Möller
Fotograf: Carl Thorborg

Måns Möller

Komiker, föreläsare och konferencier

Måns Möller är en finurlig komiker. Han är absolut en av landets bästa improvisatör och kan hålla en kärleksfull låda med en publik som viker sig av skratt.

Måns Möllers humor är snabb, bred och vass. Han är lite av en branschens retsticka när han gör parodier av kändisar och på kända företeelser. Det är på scenen som Måns Möller verkligen kommer till sin rätt. I det spontana mötet med publiken blixtrar det av komiska infall. Med sin unika förmåga att blanda humor med allvar har Måns Möller blivit en favorit bland publik av olika åldrar och bakgrunder. Hans föreläsningar är inte bara underhållande, men också tankeväckande, ofta inriktade på teman som personlig utveckling, arbetsglädje och mental hälsa. Visst kan Måns humor hetta till lite, men den värmer alltid – inte bränns.

Genom åren har han medverkat i flera TV-program, däribland "Släng dig i brunnen" och "Robins". För den stora publiken är Måns Möller nog mest känd för sitt egna tv-program Cirkus Möller, men även som ständig panelmedlem i Time Out och som programledare för Extra Extra.

Exempel på föreläsningar av och med Måns:
Att nå sina mål (45-60 min)
Måns Möllers inspirerande föreläsning "Att nå sina mål" berör temat motivation och möjligheten att övervinna hinder. När hans son med autism uteslöts från skidskolan, tog Måns saken i egna händer. Genom att samla in pengar via cykeltävlingar och andra utmaningar, skapade han möjligheter för barn med autism att delta i sport. Han delar med sig av sin resa över Europa och USA, insamlingar för Viggo Foundation och arbetet med att inkludera barn med neuropsykiatriska funktionshinder i samhället. Föreläsningen är en blandning av humor och eftertanke, där han även tar upp vikten av att sätta mål och förbereda sig för att nå dem.

Öka livet (ca 120 min) "Öka livet", en föreläsning av Måns Möller och stressforskaren Dan Hasson, är en djupdykning i samspelet mellan humor, stress och hälsa. De blandar vetenskaplig forskning med praktiska råd och en stor portion humor för att öka välbefinnandet. Föreläsningen, som är anpassningsbar till kundens behov, tar upp hur man kan hantera skadlig stress och förbättra effektivitet och välbefinnande både personligen och i arbetsmiljöer. Det unika med denna presentation är dess grund i aktuell forskning, presenterad på ett underhållande och minnesvärt sätt.

Jävla Pajas (45-60 min)
Måns Möllers "Jävla Pajas" är en personlig och gripande föreläsning om hans resa som far till en son med autism. Efter att hans son Viggo nekades plats i skidskolan på grund av sin diagnos, startade Måns en kamp för inkludering och acceptans. Han grundade Viggo Foundation för att stötta barn med särskilda behov och delar med sig av sina erfarenheter från olika välgörenhetsprojekt. Föreläsningen belyser utmaningarna och belöningarna i att vara förälder till ett barn med neuropsykiatriska funktionshinder. Genom en mix av humor och allvar, berättar Måns om att ställa om sitt liv, ge barn med npf-diagnoser en röst och den obeskrivliga kärleken till sin son Viggo.

Måns kan bokas som: ståuppkomiker, konferencier, moderator och föreläsare.

Video

Pressbilder

Måns Möller

Måns Möller

Komiker

Fotograf: Carl Thorborg

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2