Hem > Personligheter > Victoria Olausson

Victoria Olausson

Kommunikation inom miljöområdet

Victoria Olausson är författare, skribent och föreläsare som talar om hur man kommunicerar ämnet miljö. Hon är dessutom projektledare för "Earth Hour", världens största klimatmanifestation.

Victoria Olausson arbetar med kommunikation inom miljöområdet. Hon är föreläsare, skribent och författare till boken "Grön kommunikation – hur du bygger värde för varumärket och världen" som är den första svenska handboken i miljökommunikation. Victoria är dessutom projektledare för "Earth Hour", världens största största klimatmanifestation, där du släcker ljuset för klimatet under en timmes tid. Earth Hour var en av förra årets mest framgångsrika kommunikationskampanjer. Hennes ämne är grön kommunikation och hur man bygger värdet för sitt varumärke – och för världen. Hon talar då bland annat om hållbar utveckling, om vilka målgrupper man bör rikta sig till, om organisatoriska spörsmål, om gröna kanaler för kommunikation och om hur ett grönt budskap bäst förpackas.

Victoria går igenom grundläggande metoder för att kommunicera miljö, och tittar på många exempel av hur andra har lyckats. Under föreläsningen tar hon upp hur du bygger varumärket inifrån och ut, driver ett förändringsarbete i organisationen och slutligen redovisar arbetet utåt på ett trovärdigt och engagerande sätt.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta