Hem > Personligheter > Ulrica Söderlind

Ulrica Söderlind

Expert på mat och dryck - Forskare, författare, talare

Ulrica Söderling har både en praktisk och en teoretisk bakgrund till sina föreläsningar om mat och dryck, kosthållning och måltidsordning.

Ulrica Söderlind är expert på mat och dryck och dessutom forskare, talare och författare. Hon har en omfattande akademisk utbildning bakom sig, med bl.a. en fil. kand. i historia, en fil. mag. i arkeologi och en fil. dr. i ekonomisk historia. I botten har hon även en praktisk materfarenhet eftersom hon arbetat som kock/kallskänka både till sjöss och på land innan den akademiska banan tog vid. Hennes sista anställning innan studierna var i Nobelköket vid Stockholms Stadshus. Hennes föreläsningar handlar om kosthållning, om måltidsordning och om mat- och dryckesvanor.

Intresset kring mat och dryck har ökat lavinartat under de senaste åren i Sverige, ett exempel på detta är det antal kokböcker som utkommer varje år, i genomsnitt en per dag! Anledningar är kocklandslagets framgångar och alla matlagningsprogram i medierna, både nationella och internationellt. Kosthållning, mat- och dryckesvanor har på senare år även etablerat mark inom historia och arkeologi, tidigare har det främst varit etnologer som ägnat ämnet intresse.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta