Tommy Lundberg

Tommy Lundberg

Motivationskoden – från Management till Humanagement

Tommy Lundberg är kommunikationsrådgivare och författare till flera uppmärksammade böcker om kommunikation, ledarskap och medarbetarskap. Tommy är nu aktuell med boken "Motivationskoden – från Management till Humanagement".

Vi människor är emotionellt styrda varelser och ju mer rationellt beräknande arbetslivet blir, desto mindre engagemang känner vi i och för våra arbeten. Med den här boken vill Tommy uppmuntra chefer att leda utifrån de grundläggande mänskliga behov som ligger bakom vår inre motivation. Boken är "en ledarskapsbok för alla människor – och en människobok för alla ledare.

I sin nya föreläsning, med samma namn som boken, tar Tommy chefer och medarbetare på en inspirerande och tankeväckande resa genom ekonomisk och psykologisk forskning, den mänskliga hjärnan och sina egna erfarenheter och tankar om ledarskap. Tommy tar upp frågor som varför kemi är viktigare än ekonomi, varför piskor och morötter inte fungerar, varför mål kräver mening och varför människor vill spela roll snarare än en roll. Och mycket mer! Med träffsäkra analyser av vår samtid och ögonöppnande insikter om mänskligt beteende lyckas Tommy både underhålla och inspirera.

Tommy Lundberg har arbetat hela sitt yrkesliv med kommunikation. Han har en tjugofemårig karriär bakom sig som copywriter, kreativ ledare, företagare och vd i reklambranschen. Han har arbetat med extern och intern kommunikation för uppdragsgivare som Apple, Audi, Danske Bank, Falu Rödfärg, H&M, IKEA, Länsförsäkringar m fl.

Tommy har tidigare skrivit "Ledarskap på Sandlådenivå", som nominerades till Årets Ledarbok 2006, och "Ledarskap på Apstadiet", som nominerades till Årets HR-bok 2010, tillsammans med beteendevetaren Ola Berggren. Han har också skrivit "Det är inte magi, det är energi", en bok om mänskliga möten och upplevelsebaserad kommunikation, och "Skulle du vilja jobba med dig?"– en ABC-bok om det svåra jobbet att vara medarbetare.

Video

Pressbilder

Artiklar

Tommy Lundberg

Tommy Lundberg

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2