Tobias Persson
Fotograf: Robert Eldrim

Hyllad, erfaren och väldigt rolig

Tobias Persson

Årets ståuppkomiker

Tobias Persson är en klar naturbegåvning. Han är en komiker med bra material, rätta glimten och distansen. Han är ett säkert kort, som bland annat blivit utsedd till årets manlige ståuppkomiker på Svenska stand-up galan.

I tv-rutan har man kunnat se Tobias Persson i program som Snillen snackar, Stockholm live, Babben & Co, Extra Extra, Morgonsoffan, Tack gode gud, Grillad och Snacka om nyheter. Har även synts på TV i olika reklamuppdrag exempelvis ÖoB och Findus. Förutom egen medverkan i TV-program så har Persson även skrivit manus till, bland annat: "SNN" i TV4, SVT:s Robins, Hårdvinklat och TV4:s Time out.

Han uppträder regelbundet på Sveriges alla professionella ståupp-klubbar och är utan tvekan en av Sveriges absolut bästa och mest rutinerade ståuppare. När Tobias Persson blev vald till årets manlige stand-up komiker på Svenska stand-up galan, löd motiveringen så här: "Med en otrolig energi och frenesi sprider denne man skämt och punchlines till sin publik som blir allt större. Han sår sina underfundiga frön som han skördar direkt. Mycket vass i ett gulligt yttre."

När det gäller komikeruppdrag på event och konferens, så är Tobias Persson en av de mest erfarna och uppskattade. Alltid rolig och med glimten i ögat, men aldrig plump eller under bältet. Publiken bjuds på befriande, öppenhjärtig humor om kamp, prioriteringar och att våga lägga alla ägg i en korg...

Tobias Persson tar även uppdrag på engelska och har växlat mellan jobb i Sverige och Storbritannien sedan 2009.

"Med en fingertoppskänsla utan like är publikens skratt ständigt närvarande."
GEFLE DAGBLAD

"Tobias Persson får han oss att både skratta högt och fundera på sakernas tillstånd. Han gör det med snygg tajming, ett härligt samspel med publiken och med ett tryggt självförtroende som krävs för att stå ensam på scenen i närmare en och en halv timme."
SÖDERMANLANDS NYHETER

"A refreshing taste of absurdity, comfortably mastered by the Swedish comic."
THREE WEEKS

"Mastering a language to the extent that you can tell jokes in it is always impressive. Persson speaks English almost like a native with only the slightest of accents…"
CHORTLE

Video

Pressbilder

Tobias Persson

Tobias Persson

Komiker

Fotograf: Robert Eldrim

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2