Hem > Personligheter > Thomas Lundqvist

Thomas Lundqvist

Biologisk försäljning - fd VD för Junibacken

Thomas är f.d. VD för Junibacken där han lyckades med konststycket att både mångdubbla försäljningen och se till att Junibacken rankades som en av Sveriges bästa arbetsplatser.

Alla företag vill sälja mer av sina varor och tjänster men tänk om du kan lära dig knepen hur du får kunderna att vilja köpa. Thomas har utvecklat en teknik som han kallar Biologisk försäljning. Thomas beskriver på enkelt, konkret och roligt sätt sina tankar hur du ska göra då.

Dessa biologiska tankar ligger i den absoluta framkanten av forskningen. Syftet är att du ska lära dig många nya saker och tänka tankar du aldrig tänkt förut. Thomas fokuserar på att föreläsningen ska vara mycket konkret och direkt applicerbar på den egna verksamheten man driver.

Thomas är f.d. VD för Junibacken där han på ett framgångsrikt sätt visat på möjligheten att ta sig förbi våra biologiska hinder. Detta har lett till att Junibacken i flera sammanhang rankats som en av Sveriges bästa arbetsplatser i kombination med mycket god lönsamhet. Han flerdubblade försäljningen under sin tid som VD för Junibacken.

Han är utbildad civilekonom med inriktning organisationsteori och har också arbetat fem år inom McDonald´s i Sverige. Han var dessutom nominerad två år i rad som årets chef i Sverige. (2005, 2006). Författare till boken Det biologiska ledarskapet. Nu aktuell med sin nya bok som just heter "Biologisk försäljning" så får du hjärnan att vilja köpa.

Lyssna gärna på ett smakprov

Lead yourself to success

0:00
3.:48

Social kompetens 2.0

0:00
2.:45

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta