Kostnadsfria föreläsningar

Söker du talare till din nästa konferens? Inspireras gärna av våra öppna föreläsningar.

Talarforums föreläsningar är kostnadsfria för representanter från näringslivet och offentlig sektor. Vi vill kunna erbjuda så många olika kunder som möjligt att få chansen att lyssna, därför har vi begränsat antal platser till 2 stycken per kund. Vi kan tyvärr inte ta emot studerande. Anmäl dig via länkarna nedan.

Om du har frågor eller vill boka föreläsare till ett eget evenemang är du välkommen att kontakta oss på
08-545 535 00 eller info@talarforum.se

Technological intuition - the must-have skill of the digital era

Märtha Rehnberg

Tor 13 sept, Stockholm

Märtha Rehnberg is a partner of DareDisrupt, a published 3D printing expert, and Co-founder of BLOC (Blockchain Labs for Open Collaboration). Märtha Rehnberg is a technology optimist and critical thinker. With technology, she believes we can solve the big issues of our time, but widespread technological intuition is needed to unlock the promise and safeguard against the peril of wrongful technology adoption. In her talks, Märtha Rehnberg talks about ‘Technological Intuition’ as the new and ubiquitous skill needed to navigate key digital technologies related to Big Data and Artificial Intelligence.

När: Tor 13 sept, Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

Anmälan

Vår tid på jorden

Mattias A. Klum

Tor 4 okt, Stockholm

Mattias A. Klum har med sina berättelser, bilder och filmer berört en hel värld. I över 30 år, med flera tusen föreläsningar, 15 böcker, 11 filmer och otaliga utställningar har han skildrat vår planet, lika skör som livgivande. Berättelserna från världen sträcker sig från Borneos ångande regnskogar till Arktiska islandskap och Okavangodeltats vildhundar, krokodiler och unika ekosystem. I berättelser skildrar Mattias såväl planetära utmaningar som framgångsexempel. Huvudrollerna spelas ofta av alla de djur och människor han träffat under sina resor på alla kontinenter, där Mattias på ett personligt sätt skildrar naturen ifrån nya perspektiv. Intentionen med hans arbete är att skapa medvetenhet kring den värld vi omges av, den fantastiska skönhet och diversitet som vi behöver bevara för att jorden även i framtiden skall kunna utgöra fundamentet för vår mänskliga resa. Följ med på en inspirerande och fascinerande resa med oförglömliga bilder av en av världens skickligaste berättare.

När: Tor 4 okt, Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

Anmälan

Vinnande attityder

Paal Evjenth

Tis 9 okt, Stockholm

Hur skapas vinnande attityder? Hur påverkar attityder vår omgivning, arbete och resultat? Paals smittande entusiasm, kunnighet och rika erfarenhet har gjort honom till en av Sveriges mest uppskattade och bokade föreläsare. Paal anser att det viktigaste med en föreläsning är att den ger insikter som man vill arbeta vidare med efteråt. Därför lägger han stor vikt vid att ge deltagarna verktyg som de sedan kan använda för att utvecklas.

När: Tis 9 okt, Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

Anmälan

Några av våra kunder om oss

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun