Kostnadsfria föreläsningar

Öppna Seminarier

Lund: 1st • Helsingborg: 1st • Göteborg: 1st • Stockholm: 8st

Söker du talare till din nästa konferens? Inspireras gärna av våra öppna föreläsningar.

Talarforums föreläsningar är kostnadsfria för representanter från näringslivet och offentlig sektor. Vi vill kunna erbjuda så många olika kunder som möjligt att få chansen att lyssna, därför har vi begränsat antal platser till 2 stycken per kund. Vi kan tyvärr inte ta emot studerande. Anmäl dig via länkarna nedan.

Om du har frågor eller vill boka föreläsare till ett eget evenemang är du välkommen att kontakta oss på 08-545 535 00 eller

Kristina Paltén

Kristina Paltén

Vad kan 184 mils löpning lära oss om tillit?

Kristina är löparen som i tider när Mellanöstern förknippas med problem och konflikter snörde på sig löparskorna och korsade Iran, en sträcka på 184 mil. Hon gjorde det för att utmana sina egna fördomar och rädslor och bidra till en värld av tillit. Kristina har en fantastisk förmåga att inspirera och hjälpa människor att inse sin egen förmåga och ta steg för att förverkliga sina drömmar. Hon berör på djupet med sina nakna skildringar och sin livsklokskap.

När: Fre 13 april, Frukost 07.30 föreläsning 8.15-9.00
Var: Scandic Rubinen, Kungsportsavenyn 24, Göteborg

Anmälan

Christina Rickardsson

Christina Rickardsson

Sluta aldrig gå - från gatan i Sao Paulo till Vindeln i Norrland

Christina Rickardsson föddes i Brasilien och bodde i en grotta. Flyttade till en kåkstad i Sao Paulo, bodde på gatan, tiggde, svalt och utsattes för misshandel. Vid åtta års ålder adopterades hon, mot sin mammas vilja till Vindeln, i Västerbotten. Hon är en inspirerande talare och fick nyligen priset Årets talare - Genombrott 2017.

När: Fre 13 april, Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

Anmälan

Eric Thyrell

Eric Thyrell

Våga tänka stort

En föreläsning om att tänka nytt, hitta sin inre glöd, och modet att möta förändring och utmaningar. Med en stor dos närvaro, energi och humor har Eric Thyrell inspirerat företag, organisationer och privatpersoner i alla nordiska länder i ämnen som: försäljning, medarbetarskap, konflikthantering, kommunikation, nytänkande och förändring.

När: Tis 17 april, Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

Anmälan

Susanne Pettersson

Susanne Pettersson

Skapa framgångsrika team!

Att få olika människor att dra åt samma håll med glädje är buskapet i Susannes frukostföreläsning. Med både humor och allvar kommer du att få verktyg om vad som bidrar till att människor kan samarbeta med framgång. Susanne är en hyllad föreläsare samt en av Skandinaviens ledande konsulter inom förändringsarbete på organisations-, ledar-, team- och individnivå.

När: Tor 19 april, Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

Anmälan

Tobias Degsell

Tobias Degsell

Samarbete och kreativitet i en digital tidsålder

Tobias Degsell är en inspirerande och mycket erfaren föreläsare. Han har föreläst på många stora företag runt om i världen och har flera gånger blivit utsedd till bästa talare på stora konferenser. Han har en bakgrund som curator på Nobelmuseet i Stockholm, han är expert på Nobelpristagare och kreativitet. Sedan 2010 har han rest jorden runt och predikat om betydelsen av kreativitet för företag, organisationer och universitet.

När: Fre 20 april, Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Elite Hotel Marina Plaza, Kungstorget 6, Helsingborg

Anmälan

Signmark Marko Vuoriheimo

Signmark Marko Vuoriheimo

Vad menar du med omöjligt?

Signmark är den döva pedagogen som blev hiphopartist. Han förverkligade sin omöjliga dröm och blev världens första döva artist som fick ett internationellt skivkontrakt. Utöver sin musikkarriär är Marko Vuoriheimo en fantastiskt inspirerande talare. Signmark har rest runt i världen som specialrepresentant för finska utrikesdepartement och inspirerat genom sitt eget exempel. 2016 blev han den första döva personen som blev vald till Årets talare i Finland.

När: Tis 24 april, Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

Anmälan

Birgitta Ohlsson

Birgitta Ohlsson

Duktiga flickors revansch - Om varför flickor och feminism är framtiden

Samhällets syn på högpresterande kvinnor skevar. Vi har bland annat hört röster som menar att kvinnor ska sluta vara duktiga och sänka kraven på sig själva, men är det verkligen rätt väg att gå? I själva verket har vi mycket att lära av den duktiga flickan. Flit, strävsamhet och höga förväntningar möjliggör klassresor, krossar glastak och får drömmar att slå in. Nu tar Birgitta Ohlsson revansch för den duktiga flickan. Med utgångspunkt i sitt eget liv visar hon att duktighet och höga prestationskrav inte behöver vara en börda. Det kan lika gärna vara ett maktmedel och ett redskap på vägen mot ett mer jämställt samhälle.

När: Fre 27 april, Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00.
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

Anmälan

Anna Bennich Karlstedt

Anna Bennich Karlstedt

Sjukt Stressad! Praktisk stresshantering i vardagen

Anna Bennich Karlstedt är psykolog och har många års erfarenhet som föreläsare och utbildare inom stresshantering. Hon är en uppskattad föreläsare som på ett vardagsnära och ofta humoristiskt sätt beskriver psykologisk kunskap så att det blir begripligt. Hon ger konkreta tips och råd så att man på egen hand kan börja göra små förändringar som ger resultat.

När: Fre 4 maj, Mingellunch 11.45 Föreläsning 12.30-13.15
Var: Elite Hotel Ideon, Scheelevägen 27, Lund

Anmälan

Stefan Nilsson

Stefan Nilsson

The Future of Retail

En av Sveriges främsta trendexperter Stefan Trendstefan Nilsson berättar om utmaningar och förutsättningar inom retail idag och för framtiden. Trendstefan visar intressant retail från London, Paris, Milano och New York. Han visar exempel på framgångsrika och innovativa konceptbutiker och förklarar varför de får så stor uppmärksamhet.

När: Tis 8 maj, Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

Anmälan

Kristina Lindhe

Kristina Lindhe

Welcome to my world! Welcome to my dream!

Kristina Lindhe är grundaren av inredningsföretaget Lexington. Hon inledde sitt segertåg över världen med Lexington 1997. Stilen är sprungen ur den amerikanska östkuststilen, från det område som kallas New England. Kristinas bolag finns idag på drygt 20 marknader och hon och har hela världen som arbetsfält. Kristina delar med sig av sin personliga resa och de erfarenheter som entreprenör hon gjort på vägen.

När: Tor 31 maj, Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

Anmälan

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta