Kostnadsfria föreläsningar

Öppna Seminarier

Lund: 1st • Helsingborg: 1st • Malmö: 2st • Stockholm: 3st • Umeå: 1st

Söker du talare till din nästa konferens? Inspireras gärna av våra öppna föreläsningar.

Talarforums föreläsningar är kostnadsfria för representanter från näringslivet och offentlig sektor. Vi vill kunna erbjuda så många olika kunder som möjligt att få chansen att lyssna, därför har vi begränsat antal platser till 2 stycken per kund. Vi kan tyvärr inte ta emot studerande. Anmäl dig via länkarna nedan.

Om du har frågor eller vill boka föreläsare till ett eget evenemang är du välkommen att kontakta oss på 08-545 535 00 eller

Ashkan Fardost

Ashkan Fardost

Alla har missförstått Digitaliseringen

Ashkan Fardost är forskare inom digitalisering och entreprenör och menar att de flesta av oss har missförstått hela poängen med digitalisering. Många som använder ordet digitalisering pratar egentligen om “digitisering”: att ta en analog process och förvandla den till ettor och nollor. Det slutar ofta med att man gör en app, startar marknadsföringskampanjer på Facebook och lanserar ett VR-projekt. Samma gamla data, men i digitalt format. Men digitalisering är något helt annat, nämligen att man tar hänsyn till hur mänskligt beteende förändras av digital teknologi och internet. Digitalisering handlar med andra ord om hur digital teknologi och internet revolutionerar hur människor vill bo, jobba, leva, skapa och förverkliga sina drömmar. Med sina erfarenheter de senaste 15 åren belyser han den ofta bortglömda länken mellan hur teknologi påverkar mänskligt beteende och hur dessa insikter kan bli en grund till din nya affärsmodell.

När: Tor 25 jan Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Elite Hotel Marina Plaza, Kungstorget 6, Helsingborg

Anmälan

Katarina Blom

Katarina Blom

Lycka på fullt allvar

Katarina Blom är psykolog och har skrivit boken Lycka på fullt allvar – en introduktion till positiv psykologi. På hennes föreläsning får deltagarna prova på konkreta övningar för ökat välmående. Föreläsningarna innehåller även principer för beteendeförändring och knep för att lättare skapa förändring i vardagen.

När: Fre 26 jan Frukost 07.15 föreläsning 7.45-8.45
Var: Elite Hotel Mimer, Kungsgatan 75, Umeå

Anmälan

Tobias Ahlin

Tobias Ahlin

Innovationsprocesserna bakom Spotify och Minecraft

Som en av Spotifys första designers, Industry Leader på Hyper Island och produktdesigner på GitHub i San Francisco har Tobias Ahlin bidragit till flera kreativa internationella framgångshistorier. Tobias leder nu designen för Minecraft. Han föreläser om digital produktutveckling, trender och innovation. Med hjälp av interaktiva workshops och inspirerande föreläsningar visar Tobias hur framtidens trender kommer påverka er bransch, och vilka bevisade verktyg och metoder man behöver för att hantera förändringar.

När: Fre 2 feb Frukost 07.30 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Elite Savoy Malmö, Gustav Adolfs Torg 49, Malmö

Anmälan

Lottie Knutson

Lottie Knutson

När systemet går ner - om ledarskap och kommunikation i den digitala och analoga hetluften

Lottie Knutson är styrelseledamot ibland andra i Cloetta, Stena Line, Scandic och Swedavia och var tidigare verksam på Fritidsresor och SAS. Hennes långa yrkeserfarenhet, som omfattat stora digitala omställningar och mycket turbulenta situationer, har gjort henne till expert på kommunikation och krishantering. Hon vet vilka strategier och verktyg som fungerar när organisationer och individer utsätts för hård press – också då kraschen sker på IT-sidan.

När: Fre 9 feb Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

Anmälan

Anna Bellman

Anna Bellman

Släpp retoriken - fokusera på publiken

Om du vill vara den ledare, säljare, kollega eller presentatör som på riktigt lyckas fånga intresset och får andra att ta till sig ditt budskap så finns det en del saker att tänka på - och vissa saker att sluta med. Hur blir du av med nervositet? Hur tar du fram ditt huvudbudskap? Hur fångar du publikens intresse på tre sekunder? Varmt välkomna till ett frukostmöte där du får höra Anna Bellman, en erfaren talare, moderator och talartränare, som engagerat ger både aha-upplevelser och användbara konkreta tips i personlig och övertygande kommunikation.

När: Tis 13 feb Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

Anmälan

Jesper Ek

Jesper Ek

Skit i resultatet!

Resultatet kommer sist - Det är därför det kallas resultat. När en verksamhet ska förändras blir det ofta sifferkalas – intäkter, kostnader och resultat hamnar i fokus. Men förändring börjar inte med resultatet, förändring börjar med människor. Som ny chef för Diabetes Care mötte Jesper Ek ett team som tappat sugen och en försäljning där botten gått ur. Det var inget fel på varken produkterna eller strategierna, problemet låg någon annanstans. Lyssna på hur Jesper uppnådde resultat, och det med råge!

När: Fre 9 mars Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

Anmälan

Raymond Ahlgren

Raymond Ahlgren

Vägen till framgång och konsten att kunna njuta av den!

En föreläsning med coachen, workshopledaren och författaren Raymond Ahlgren kring rädslor, självsabotage och andra saker som hindrar oss från att uppnå våra mål och de saker som vi verkligen vill ha i våra liv. Raymond Ahlgren har många års erfarenhet som föreläsare och coach inom ledarskap, team, och förändring. Han är även författare och har sommarpratat två gånger.

När: Tor 22 mars Mingel, dryck och tilltugg från 17.00 Föreläsning 17.45-18.30
Var: Elite Plaza Malmö, Gustav Adolfs Torg 49, Malmö

Anmälan

Anna Bennich Karlstedt

Anna Bennich Karlstedt

Sjukt Stressad! Praktisk stresshantering i vardagen

Anna Bennich Karlstedt är psykolog och har många års erfarenhet som föreläsare och utbildare inom stresshantering. Hon är en uppskattad föreläsare som på ett vardagsnära och ofta humoristiskt sätt beskriver psykologisk kunskap så att det blir begripligt. Hon ger konkreta tips och råd så att man på egen hand kan börja göra små förändringar som ger resultat.

När: Fre 4 maj Mingellunch 11.45 Föreläsning 12.30-13.15
Var: Elite Hotel Ideon, Scheelevägen 27, Lund

Anmälan

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta