Scott Steinberg

Scott Steinberg

Framtidsstrateg och teknikguru som engagerar och inspirerar

Expert på teknik, innovation och ledarskap som ger verktyg för framgång i en snabbföränderlig värld

Scott Steinberg är en internationellt erkänd keynote speaker som specialiserat sig på att hjälpa företag och organisationer att navigera den snabbt föränderliga teknik- och affärsvärlden. Med sin expertis inom teknik, innovation och ledarskap har Scott blivit en efterfrågad talare och rådgivare för några av världens ledande företag och organisationer.

Scott har en imponerande meritlista som innefattar att ha arbetat med företag som Google, IBM och Microsoft samt att ha föreläst vid prestigefyllda universitet som Harvard och Stanford. Han är också en flitig författare och har skrivit flera bästsäljande böcker som behandlar ämnen som teknik, trender och ledarskap.

Som en av världens främsta framtidsstrateger har Scott hjälpt tusentals företag och organisationer att bättre förstå och anpassa sig till den digitala eran. Genom sina inspirerande och insiktsfulla presentationer ger han åhörarna verktyg och strategier för att driva innovation, förbättra sina affärsresultat och anpassa sig till en värld i ständig förändring.

Scotts föreläsningar är skräddarsydda för att möta varje organisations unika behov och utmaningar. Han fokuserar på att leverera praktiska insikter och konkreta strategier som hjälper företag och individer att skapa långsiktig framgång. Oavsett om det handlar om att utveckla en digital strategi, hantera förändringsledning eller främja kreativitet och innovation, är Scotts engagerande och energiska stil säker på att inspirera och motivera alla i publiken.

När du bokar Scott Steinberg som keynote speaker får du inte bara en expert inom teknik och innovation, utan också en passionerad och inspirerande talare som vet hur man skapar bestående förändringar och framgång.

Pressbilder

Scott Steinberg

Scott Steinberg

Futurist

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2