Hem > Personligheter > Sara Ingvarsson

Sara Ingvarsson

Förändringar som ger resultat

Sara Ingvarsson är psykolog och har många års erfarenhet som föreläsare och utbildare inom bland annat ledarskap, lärande, kommunikation, stress och konflikthantering.

Sara Ingvarsson är legitimerad psykolog med inriktning på ledarskap och organisationsutveckling. Hon var en av de första i Sverige som certifierades inom Organizational Behavior Management (OBM), en princip för förändring som vilar på vetenskaplig grund och som visat på fantastiska resultat inom allt från kommunikation till effektivitet.

Hon har lång erfarenhet av att arbeta med chefscoachning och grupputveckling och hon har de senaste åren utbildat och stöttat verksamheter i att på ett effektivt sätt driva både små och stora förändringsprojekt. Sara utbildar i arbets- och organisationspsykologi både vid Karolinska institutet och Stockholms universitet och har även själv arbetat som chef. En av Saras största styrkor är hennes gedigna erfarenhet av att arbeta praktiskt i komplicerade projekt och hon varvar i sina föreläsningar teori med massor av konkreta exempel som levandegör och i hög grad främjar inlärning.

Sara Ingvarsson är en uppskattad föreläsare som interaktivt tillsammans med sin publik tar sig an alla frågor som har med förändring av vanor och beteendemönster på såväl individ, grupp och organisationsnivå. Är ofta konkret och ger i föreläsningarna tips och råd så att man på egen hand kan börja göra små förändringar som ger resultat.

Lyssna på Sara Ingvarsson

Lägg ner ledarskapet!

När: Fre 15 dec Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00

Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

Talarforums föreläsningar är kostnadsfria för representanter från näringslivet och offentlig sektor. Vi kan tyvärr inte ta emot studerande.
Vill du bli inbjuden?
Anmäl dig här
Namn*
Befattning*
Företag*
E-post*
Telefon*
Vilka slags möten engagerar du talare till?

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta