Hem > Personligheter > Pia Areblad

Pia Areblad

Politiker och informatör, strategi och utvecklingschef för TILLT/

Skådebanan i Västra Götaland

Pia Areblad talar om hur man utvecklar kreativitet och hälsa i arbetslivet och varför konstnärer är så viktiga för näringslivet och samhället.

Pia Areblad har en mångskiftande bakgrund som politiker, dansare, pedagog, informatör och är efter att ha lett uppbyggnaden av TILL sedan 2001 nu strategi och utvecklingschef för verksamheten. 2005-2006 ansvarade hon för en seminarieserie utarbetad i samarbete med svenskt Näringsliv, LO, TCO, Statens Kulturråd och Kulturdepartementet som ville visa hur en större samverkan mellan näringsliv och kultur kan ge Sverige konkurrensfördelar. Pia talar bl.a. om ämnen som hur en tonsättare kan påverka lönsamhet, hur man utvecklar kreativitet och hälsa i arbetslivet, varför konstnärlig kompetens är en strategisk utvecklingsfaktor för näringslivet och vilken kulturens roll är i samhällsbyggandet. Sedan 2008 arbetar Pia i första hand med frågan på Europeisk nivå. Hon har de senaste åren debatterat och föreläst i ämnet i 19 olika länder och information om TILLTS verksamhet är översatt till 21 språk.

Pia Areblad har en förmåga att se linjer och utvecklingsmöjligheter i sammanhang som har mycket otydlig struktur. Hon har också en förmåga att förmedla komplexa budskap och att kommunicera med en diversifierad publik i mångfacetterade omgivningar. Pia har även under åren utvecklat en god vana att få näringslivsfolk att förstå vikten av ett kulturellt engagemang för deras egen verksamhet.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta