Petter Menning

Petter Menning

Från Maskrosbarn till Mästare

Så lär du dig att påverka det du kan påverka mest, alltså dig själv. Lyssna när Världsmästaren Petter Menning delar sin berättelse hur han gick från att vara en osäker och otrygg kille till bäst i världen inom sin idrott, alltså kanot!

Kanotisten Petter Menning är en av Sveriges mest framgångsrika manliga idrottare genom tiderna med 12 VM- och EM-medaljer, tvåfaldig Olympier och finalist till Jerringpriset. Med över 10 år i världseliten har Petter utöver en stark fysik även skaffat sig starka erfarenheter inom områden som självledarskap, mindset och målstyrning.

Petter Menning är fortfarande aktiv i sin karriär där närmsta målen är VM och OS. Han är övertygad om att alla kan lära sig att tänka som en mästare och bli mer självgående för att både prestera bättre men framförallt MÅ bättre.

Vill du…
-Lära dig Mästarens Mindset utan att svettas på jobbet?
-Må bättre genom att ta ansvar för din egen utveckling?
-Förstå vad det är som driver dig som person?
-Bli en person som inte väntar på att motivationen ska komma?
-Inte bara klara av tuffa utmaningar utan till och med se fram mot dem?

Då är Petter rätt föreläsare för dig!

Petter Menning har föreläst för företag som Siemens, Agria, SEB och 3 step IT. Han har även föreläst för ungdomar i skolor och genom organisationen Maskrosbarn där han idag är stolt Ambassadör.

Är ni intresserade av ett utökat koncept så kan ni även boka ett träningspass med Petter Menning, följt av frukost/fika/mellanmål, innan föreläsningen.

Referens:
"Petter pratade om sin väg in i kanotvärlden och var så otroligt öppen och sårbar. Vi alla i ledningsgruppen blev väldigt berörda över hans historia. Han inspirerade oss på det mest empatiska sätt och det drog igång tankebanor om vad en hjälpande hand kan göra för andra. Jag rekommenderar Petter Menning varmt som både föreläsare och tränare. Hans insatser berör." - Siemens ledningsgrupp

Pressbilder

Petter Menning

Petter Menning

Kanotist

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2