Hem > Personligheter > Peter Höckert

Peter Höckert

Säljande kommunikation i praktiken

Peter tala om kommunikation i olika former, hur man agerar i telefon, hur man möter en kund öga mot öga och vikten av att vara mentalt närvarande när man möter andra människor.

Peter Höckert har i närmare 25 år arbetat med säljande kommunikation i praktiken, och driver sedan 1990 sitt eget företag. Han genomför föreläsningar, utbildningar och bygger utbildningsprogram, och han har arbetat med vitt skilda branscher både i Sverige och i Finland. Peters ämnen är försäljning, telefonagerande, intern kommunikation på jobbet, det personliga kundmötet och avdramatiserad säljande kommunikation. Peter är även certifierad ledarskapscoach/affärscoach certifiering EMCC European Quality Award EQA Practitioner

Peter Höckert menar att i vår värld, där många människor upplever livet i ett högt tempo och knappt med tid, blir det allt mer betydelsefullt att den personliga kommunikationen fungerar. Vi behöver idag mer än någonsin bekräfta varandra, nå samförstånd för att skapa starka företag och ett välmående samhälle. Det kan räcka långt med ett leende även mot den människa vi inte känner och om möjligt även växla några vänliga ord. Med medveten närvaro/ att vara här och nu visar man varandra respekt i ett samtal. Detta är viktigt, och som med alla färdigheter behöver det övas.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta