Hem > Personligheter > Pelle Snickars

Pelle Snickars

Gårdagens, dagens och morgondagens media

Pelle Snickars föreläser om media och kommunikation. Hur utvecklingen har skett från pappaer och penna till dagens sociala medier. Han ger även konkreta redskap till att använda media på ett smart sätt

Pelle Snickars är professor i medie- och kommunikationsvetenskap med inriktning mot digital humaniora på institutionen för kultur- och medievetenskaper vid Umeå universitet.

Huvudteman i Snickars forskning rör förhållandet mellan äldre och nya medier, medie-ekonomi, digitalisering av kulturarv, mediehistoria och betydelsen av ny teknisk infrastruktur för humaniora. Han har bedrivit forskning i skärningspunkten mellan kulturhistorisk medieforskning och digitala medier, men även varit verksam som flitigt mediedebattör utanför akademin. Snickars har till exempel under snart femton års tid regelbundet medverkat i Svenska Dagbladet och där skrivit ett hundratal artiklar, framför allt om digitala frågor. Han är också en ofta anlitad föreläsare och tillfrågad expert i olika mediesammanhang.

Pelle Snickars föreläsning ger många olika perspektiv på media och kommunikation. Under hans spännande föreläsningar kan du höra mer om mediernas historia, vilka effekter media har på oss och få konkreta redskap till att själv använda media på ett smart sätt.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta