Hem > Personligheter > Niklas Olovzon

Niklas Olovzon

Känd varumärkesexpert och varumärkesbyggare

Niklas Olovzon föreläser om hur man bygger varumärken långsiktigt, varför man ska göra det och vad man ska tänka på och vad man ska undvika.

Niklas Olovzon är en av landets mest kända varumärkesexperter med mångårig erfarenhet från varumärkesbyggande för stora och små företag och organisationer. Han har en magisterexamen i företagsekonomi, han är författare och föreläsare och grundare av kommunikationsbyrån S & B. Niklas ämnen är: Varumärken – Aktuella trender – varför är varumärket viktigt? Att jobba strategiskt med varumärket. Att skapa intern och extern passion för varumärket. Storytelling – Varför är detta aktuellt? Hur ska vi berätta en intressant historia för att nå igenom kommunikationsbruset? Passionsvarumärken – Vilka varumärken skapar passion och varför? Hur funkar det i sport- och underhållningsbranschen? Hur arbeta med t.ex. co-branding och sponsring för att skapa passion? Personvarumärken – Varför är det viktigt med ett starkt varumärke? Hur bygger just du ditt eget varumärke? Vad kan vi lära oss från kända personers varumärkesbyggande?

Niklas Olovzon talar om det som ofta gör skillnad mellan framgång och fiasko för företag eller individer – passion och inspiration. Och han gör det på ett underhållande och lättförståligt sätt med exempel från många olika områden.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta