Hem > Personligheter > Mona Riabacke

Mona Riabacke

Det moderna beslutsfattandet

Mona Riabacke, doktor i beslutsfattande, är ledande beslutsexpert som hjälper företag, organisationer och individer att fatta klokare beslut, göra bättre affärer och skapa de liv de önskar leva.

Mona föreläser tankeväckande, underhållande och inspirerande om något vi alla gör mest hela tiden men sällan tänker på – att fatta beslut. Ett berg av bevis på att vi människor inte är särskilt rationella varelser har växt fram de senaste årtiondena men få har lyckats omvandla denna kunskap till praktiskt användbara verktyg, något Mona brinner för att förverkliga. I en värld som förändras i en allt snabbare takt, där vi ställs inför allt fler valalternativ, har vi alla nytta av att förändra och utveckla vårt beslutsfattande ¬– en förutsättning för framgång såväl på jobbet som i privatlivet. Hon är även författare till den bästsäljande boken Beslutspyramiden – stegen till klokare beslut, vilken översatts till ett flertal språk.

Mona har en ocean av kunskap, erfarenheter och exempel att ösa ur då hon förutom sin forskarbakgrund även är 4-barnsmamma, civilingenjör från KTH och arbetat med projektledning inom beslutsstöd. Idag hjälper hon företag och organisationer mer långsiktigt, ibland genom att hålla workshops och utbildningar, andra gånger som rådgivare. Hon tillhör även forskarlaget Decide Research Group vid Stockholms Universitet och har seglat upp som ett självklart intervjuobjekt i affärspress.

Med sin gedigna bakgrund har Mona lätt för att sätta sig in i såväl företags- som individers utmaningar när beslut ska fattas, oavsett om det handlar om att leda företag, grupper eller oss själva. Mona säger att vi ofta letar efter lösningen någon annanstans, fast att lösningen många gånger finns på en armlängds avstånd, hos oss själva. Boken Beslutspyramiden har hyllats för att den förmedlar forskningsbaserad kunskap på ett oortodoxt sätt så att alla enkelt kan ta till sig budskapet – precis som Monas föreläsningar är uppbyggda.

Exempel på föreläsningar:
• Framtidens beslutsfattande i en snabbt föränderlig värld
• Förstå dina val, hur du undviker beslutsfällor och utveckla ditt beslutsfattande
• Kultur, grupper och metoder för att fatta bättre och klokare beslut

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta