Mona Riabacke
Fotograf: David Lagerlöf

Mona Riabacke

Det moderna beslutsfattandet

Mona Riabacke, doktor i beslutsfattande, föreläser tankeväckande och inspirerande om hur vi bättre kan leda företag, organisationer och oss själva i tider av förändring, när osäkerheten är stor och tempot allt högre.

Den komplexa och snabbt föränderliga värld vi lever i idag ställer allt högre krav på vår förmåga att fatta beslut i såväl affärsvärlden som i livet i stort. Hur fungerar vi, vilka naturliga beteenden behöver vi vara uppmärksamma på och hur går vi från beslut till handling? Mona ger sina åhörare förståelse för våra grundläggande mekanismer och användbara verktyg för att kommunicera, driva förändring och ta oss an framtiden på bästa sätt. Med sin gedigna kunskap och erfarenhet från såväl forskarvärlden som näringslivet guidar Mona sina åhörare till klokare beslut i en komplex värld med högt tempo.

Mona Riabacke, Fil. Dr. i risk- & beslutsanalys, driver sedan 2011 Riabacke & Co som erbjuder föreläsningar, workshops och mentorskap för att hjälpa företag och individer att prestera bättre och nå sina mål. Hon har tidigare arbetat som projektledare inom akademin och arbetslivet.

Mona är även författare till den bästsäljande boken Beslutspyramiden – stegen till klokare beslut som översatts till flera språk, bl.a. engelska (Freestyle Decision Making – surfing the wave of information), och blivit nominerad till årets HR-bok. Hon driver också Beslutspodden – om livet, affärerna och resten, en podcast som direkt seglade upp på topplistan för Företags- och Näringslivspoddar i Sverige när den startade 2017 och har devisen "mer än bara prat".

Exempel på föreläsningar:

  • Framtidens beslutsfattande i en snabbt föränderlig värld
  • Att leda sig själv och andra i tider av osäkerhet
  • Grupper, kultur och att jobba bättre tillsammans

Pressbilder

Mona Riabacke

Mona Riabacke

Dr. i risk- & beslutsanalys

Fotograf: David Lagerlöf

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2