Fotograf: Mauro Lopez

Micke Darmell

Föreläsningar som berör

I alla organisationer, oavsett bransch, har de flesta för mycket. Här handlar det, på olika sätt, om att bli medveten om tiden och hur vi använder den.

I medelstora och stora företag upplever de flesta att dåliga, interna möten är tidstjuvar, att de håller på att få en "mailinfarkt" och att nya digitala plattformar tar allt mer tid från den enskildes arbetsuppgifter som skapar värde. De flesta vittnar om att den ständiga nåbarheten stressar och att multitasking är mer ett normaltillstånd. Arbete och fritid flyter samman. när vi är på jobbet tänker vi på barnen och när vi är hemma sitter vi med jobbmailen.

Resultat efter Micke Darmells föreläsningar är ofta igenkänning, vilja och kunskap till förändring. De flesta kommer tänka tankar de inte gjort tidigare och reflektera vad de själva har för ansvar. Micke levererar enkla, tydliga och konkreta verktyg som gör att alla själva kan göra förbättringar.


Uppkopplad eller Avkopplad
Micke tror att medvetenheten idag är så stor att alla känner att det inte är så bra att vi är uppkopplade dygnet runt. Vi börjar dessutom märka av konsekvenserna av det. Det påverkar vårt psykiska mående och vi upplever att vi jobbar mer och får mindre gjort.

Föreläsningen passar alla branscher och målgrupper. Den passar utmärkt på digitaliseringsdagar som en motvikt till allt fantastiskt som de andra experterna där visar.

Stoppa tiden
En föreläsning där Micke har med ledande forskare, experter och visa personer, via filminslag. De kommer att knacka på skärmen: - "Du, Micke..."

Det handlar inte om att stoppa tiden, men det är en titel som fastnar. Den handlar om att vi måste stanna upp och reflektera. Vi har all tid i världen. Vi kan alla få gott om tid, eller ont om tid. Vi behöver förhålla oss till tiden på ett annat sätt i framtiden om inte våra stressrelaterade sjukdomar ska fortsätta att öka.

Människan styrs av almanackan, både på jobbet och privat. Trots att allt som som gör livet värt och leva sällan står i den. Kärlek finns sällan i almanackan.

Bättre möten!
En av de stora organisationstrenderna idag är att ta tag i sina interna möten. Oftast har medarbetarundersökningar visat de tycker att deras möten är för dåliga.
• 30% av alla arbetstid i Sverige är mötestid. För en chef/ledare är det mellan 50-80%.
• 33% av alla som deltar är kallade i onödan.
• Över hälften av alla möten saknar ett tydligt syfte och mål.
• I snitt sitter en tjänsteman med mail 2,5 h/dag.

Detta känner alla igen och vill ha bättre möten!

Moderator
Micke Darmell agerar även moderator tillsammans med Pelle Fridell, blåsinstrumentalist. Tillsammans skapar de magiska mellanrum som ger energi, med fördel på chefs- eller personaldagar. Micke hjälper kunden med ett tydligt syfte för varje programpunkt. Mellan punkterna skapar de energi med bl.a. reflektionsövningar och energizers. Det blir en cool förpackning på scenen med Pelle och hans instrument.

Video

Pressbilder

Artiklar

Micke Darmell

Programledare

Fotograf: Petra Kyllerman

Kommunikation & Bemötande

Time Management/Effektivitet

Time Management/Effektivitet

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2