Hem > Personligheter > Marika Skärvik

Marika Skärvik

Årets Chef – Verklighetsförankrad inspiration om ledarskap

Marika Skärvik har varit operativ chef i många år och har också blivit vald till Årets Chef. Hon ger dig inspiration och konkreta råd om vad som är viktigt att tänka på för att kunna verka i sin chefsvardag och hur man orkar vara ledare långsiktigt.

Marika Skärvik har varit inspirerande ledare, efterfrågad föreläsare och chef sedan slutet av 80-talet. Hon blev vald till Årets Chef 2005 med motiveringen att hon förenar fokus på affärer och resultat med ett genuint intresse för människor. 2009 och 2010 blev hon utsedd av Veckans Affärer som en av näringslivets 125 mäktigaste kvinnor. Marika Skärvik har varit aktiv som mentor sedan början av 2000-talet och är ofta anlitad som krönikor och föreläsare kring praktiskt ledarskap och förändringsledning. Marika har som verksam och operativ chef många personliga berättelser och erfarenheter att dela med sig av ger konkreta tips och ibland okonventionella råd kring ledarskapets möjligheter och utmaningar. Hon anpassar gärna sina föreläsningar för respektive företag och jobbar gärna med dialog och i workshop-format. . Marika Skärvik föreläser för olika chefskonstellationer på alla nivåer. Att leda med ett genuint intresse för människor, samtidigt som det alltid är resultatet som räknas, hur går det ihop? Hur kan man leda genom visioner och skilja på roll och person för att nå förändring, även om förändring är det som vi människor fruktar mest?

Marika Skärvik är anlitad av såväl näringslivet som offentlig sektor. Hon har bland annat föreläst för Handelshögskolan, på ÅF, Ericsson, Deloitte, Previa. , Unionen och Finansinspektionen. Hon har också fått Chefsnätverket CLOSE utmärkelse "Utmärkt föreläsare" som tilldelats ett fåtal av deras många förläsare. Hon har deltagit i samtal kring ledarskap och kompetensutveckling för Kvinnokompetensen, Novare och Mgruppen. Marika har även medverkat kring ledarskapsfrågor i bland annat Affärsvärlden, Tidningen Chef, DI och SvD Näringsliv. Hon har också skrivit ledarskapsboken "Omänskligt mänsklig - när empatin står i vägen för framgångsrikt ledarskap.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta