Hem > Personligheter > Marianne Eriksson

Marianne Eriksson

Dina tankar – dina värsta fiender eller bästa vänner?

Marianne Eriksson är utbildare, coach och utbildad kommunikolog. Hon talar bland annat om förändring, bemötande och service.

När du vill skapa förändring, behövs nya förhållningssätt, nya perspektiv och nya tankar. Tänker du samma tankar dag ut och dag in, blir resultatet också detsamma. Du tänker ca 65 000 tankar varje dag. 95 % upprepas dag från dag. Medvetandegör du dem inte, fortsätter de om och om igen av egen kraft. Om du istället "tar plats som pilot" i hjärnan, kan du påverka aktiviteten. Visst kan det vara dags att byta ut några? Vilka av dina tankar är "omoderna" och skulle behöva bytas ut? Vilka ger dig kraft och energi, som du skulle vinna på att förstärka för att få till en förändring?

Marianne Eriksson professionell utbildare, coach och föreläsare. Hon är certifierad i den nya tvärvetenskapliga disciplinen kommunikologi, vilket står för läran om kommunikation och förändring. Hon har dessutom en fil. kand. i psykologi och över två decenniers erfarenhet av kundrelationer i internationell miljö, bland annat som service manager på SAS Arlanda.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta