Magdalena Kowalczyk
Fotograf: Daniel Stigefelt

Magdalena Kowalczyk

Att stå med rak rygg

Magdalena pratar om målsättningar och en annorlunda idrottskarriär och försöker förbättra världen i små, små steg genom att uppmana folk att inte vara så duktiga hela tiden.

Hon är en förebild för många unga och förmedlar att man kan vara både stark och bestämd samtidigt som man är snäll och kvinnlig. Hon berättar om sina egna erfarenheter av elitidrott, om hur det är att vara ensam kvinna i en traditionellt mansdominerad värld, om företagande utifrån passion, om att krossa fördomar men framför allt konsten att hitta sin egen motivation och driv.

Magdalena Kowalczyk är för allmänheten kanske mest känd från Lyxfällan och som Athena i Gladiatorerna. Hon jobbar till vardags med att hjälpa människor till hälsa och välmående både på det mentala och fysiska planet. Magdalena håller i utmanande träningsevent och föreläser om målmedvetenhet, träning, glädje och inspiration. Hon har också hunnit med att ta fram en serie utegym som ger ett nytt perspektiv på träning och design.

Efter en krokig resa från handelsstudent till elitboxare och enda kvinna på stora fightergalor på Hovet blev Magdalena handplockad som gladiatorn Athena, stark men kvinnlig och snäll på samma gång. Hon är marknadsföraren från reklambranschen som hoppade av för att följa sitt hjärta som entreprenör inom hälsa och träning.

Det många inte vet är att Magdalena vunnit VM-guld i Thaiboxning, är utbildad civilekonom och coach. Hon var tidigare programledare för Försvarsmaktens träningsklubb, en podcast om träning och hälsa som direkt seglade upp på podcast-topplistan.

Om sin medverkan och inför uppdraget i Lyxfällan sa Magdalena så här:
Jag har haft en karriärdröm, som utmejslats under åren. Att få göra saker som känns meningsfulla som gör att jag kan stå med rak rygg på morgonen när jag tittar mig själv i spegeln. Som att få göra världen lite bättre genom att hjälpa människor. Äntligen dök den chansen upp!
Idag med alla erfarenheter från många år på Lyxxfällan vill Magdalena hjälpa föräldrar och deras barn bli klokare på vardagsekonomi och undvika många fäller som tyvärr många drabbas av idag.

Pressbilder

Magdalena Kowalczyk

Magdalena Kowalczyk

Fotograf: Daniel Stigefelt

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2