Louise Palmstierna

Louise Palmstierna

Gör skillnad på möten och träffar

Louise menar att det är skillnad mellan att mötas och att träffas. Träffas gör vi dagligen när vi sitter kring konferensbord eller i större samlingar som fyller vår tid, men där energin, delaktigheten och engagemanget saknas.

Motsatsen sker i mötet, stort som litet. Där vi får kontakt, ny kunskap, blir berörda, växer och känner motivation att utveckla vår roll och den organisation vi tillhör. Hur undviker vi träffar och skapar relevanta, intressanta möten oavsett om det sker i ett konferensrum för 8 eller i en stor hall för 1000 personer? Hur leder man dem bäst och hur gör man för att vara en inspirerande talare? Det är kunskap som Louise har lång erfarenhet av och som hon brinner för att dela i sina olika roller.

I rollerna som moderator, talarcoach, mötesarkitekt och sångerska bidrar Louise till att skapa relevanta, engagerande och inspirerande möten och presentationer för individer och organisationer inom näringslivet och i offentlig sektor. Hennes styrka är förmågan att lyfta fram det viktiga, ge perspektiv och stärka den och de som ska agera ifrån scenen. Alltid med tydligt fokus på publikens intressen och behov.

Som moderator bidrar Louise Palmstierna med sin kunskap och långa erfarenhet om hur innehåll behöver formas för att agendan ska bli det optimala. Att frågorna blir relevanta och att de som ska medverka känner sig bekväma och laddade, såväl innan som på scenen, där hon med stor utstrålning leder programmet med varm och trygg hand.

"Louise, Stort tack för din medverkan förra veckan! Du var strålande som moderator och jag har fått flera uppskattande kommentarer om hur tydligt det var hur dagen hängde ihop. Ser fram emot fler tillfällen att jobba ihop framöver".

Louise som talarcoach;

"Som talarcoach är hon enastående i sitt sätt att tydliggöra det som kan utvecklas genom att själv kliva i talarrollen. Hon gör det med stort hjärta och mycket värme så att det blir lätt att ta det till sig. Både jag själv och många kollegor har tagit stora steg i att utveckla sitt innehåll och framförande efter samarbete med Louise".

"Fick just en high-five från energiministern som tackade för ett fantastiskt föredrag. Supertack för hjälpen du fantastiska talarguru".

Konsertprat & sång;

Louise har förmågan att väva samman musik med skräddarsydda korta mellansnack kring de ämnen man har valt att ta upp och diskutera. Det kan handla om ledarskap, tuffa samtal, förändring och vad som får oss att växa som människor. En skräddarsydd konsert är ett spännande sätt att öppna upp för fortsatta samtal eller som ett tillfälle att få reflektera kring det ni har arbetat med under dagen eller som ni står inför.

"Jag har fortfarande ditt konsertprat i mig. Du är så fånigt bra så jag finner inga ord. Du håller liksom inte på med musik och sång. Du förgyller visdom".

"Tusen tack för så mycket inspiration igår! Vilken fantastisk poesi, vilket vridande och vändande på språket! Vilken fantastisk röst! TACK"!

Pressbilder

Louise Palmstierna

Louise Palmstierna

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2