Lise och Gertrud
Fotograf: Tina Axelsson

Lise & Gertrud

Världshittar för två röster och en cello

Lise & Gertrud är numera stora namn inom musiken, med hjärtan som bultar för musiken, lusten och leken.

Hur kommer man på idén att framföra stora världshitar på två röster och en cello? Lise & Gertrud vet inte riktigt, det så att säga bara blev så.

Lise & Gertrud är Lise Hummel och Gertrud Stenung. Två artister med två stora hjärta som bultar för musiken, lusten och leken. Många har upplevt Lise & Gertrud från Sveriges många konsert- och teaterscener. Men en stor del av deras framträdande sker inför privata och offentliga företag, med nationella som internationella gäster.

Här får publiken uppleva ett personligt möte, anpassat till företaget och dess budskap. Innan framträdandet har Lise & Gertrud en noggrann genomgång av vad kunden önskar och i vilket sammanhang de kommer att medverka. Det kan vara som ett kulturellt inslag under pågående möte/konferens alternativt under en middag, prisutdelning eller liknande. Deras framträdande kan vara allt från ett kortare nedslag till en mindre konsert på 40 till 45 min.

De ser till att varje enskild företagsproduktion blir en unik musikalisk upplevelse som ger bestående minnen av två fantastiska röster och en temperamentsfull cello. Lise&Gertrud har under åren synts och hörts i Allsång på Skansen, Så ska det låta, Bingolotto, Nobelfesten, Idrottsgalan, Augustpriset, Söndagsöppet, Svart eller vitt, Go´ kväll, Aftonbladets TV-Pris. Turnerat med Riksteatern och EMA Telstar, framträtt på sommarfestivaler runtom i Sverige. Släppt tre CD skivor och två DVD skivor samt tilldelats Stallbrödernas Luciferstipendium.
Lise&Gertrud har även producerat sex egna Shower bland annat på Stockholms Konserthus, Vasateatern och Nalen.

Pressbilder

Lise och Gertrud

Lise och Gertrud

Fotograf: Tina Axelsson

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2