Fotograf: Björn Bjarnesjö

Lisa Tallroth

En ovanligt trevlig och påläst journalist

Lisa Tallroth är journalist och har stor erfarenhet av att leda program, samtal och debatter. Hon kommer väl förberedd och bjuder på engagemang och personlighet.

Efter snart tjugo år i mediebranschen och hundratals direktsändningar i Sveriges radio, bland Studio Ett, P1 Morgon och Ekot, vet Lisa hur man får ett program att flyta, när hon måste driva på och när det är läge att stanna upp. Som programledare är Lisa den som får föreställningen att hålla ihop och programpunkterna att bli så tydliga och intressanta som möjligt.

Lisa Tallroth är naturlig, avslappnad och har glimten i ögat. Med publikens bästa för ögonen är hon suverän på att fånga upp lösa trådar och sammanfatta det som sker på scen.

Lisa är en van samtals- och debattledare och har intervjuat ministrar, forskare, näringslivsprofiler, kungligheter, idrottsstjärnor, kulturpersonligheter och en enorm mängd så kallade vanliga människor.

Hon har också arbetat som redaktionschef inom Bonnierförlagen och inom content marketing. Idag arbetar hon som frilansande producent, redaktör och projektledare.

Pressbilder

Lisa Tallroth

Liknande profiler

Samhällsbyggnad

Ledarskap

Underhållande utbildare