Lisa Tallroth
Fotograf: Björn Bjarnesjö

Lisa Tallroth

Lisa Tallroth är naturlig, avslappnad och har glimten i ögat.

Lisa Tallroth är journalist och har stor erfarenhet av att leda program, samtal och debatter. Hon kommer väl förberedd och bjuder på engagemang och personlighet.

Efter snart tjugo år i mediebranschen och hundratals direktsändningar i Sveriges radio, bland Studio Ett, P1 Morgon och Ekot, vet Lisa hur man får ett program att flyta, när hon måste driva på och när det är läge att stanna upp. Som programledare är Lisa den som får föreställningen att hålla ihop och programpunkterna att bli så tydliga och intressanta som möjligt.

Lisa Tallroth är naturlig, avslappnad och har glimten i ögat. Med publikens bästa för ögonen är hon suverän på att fånga upp lösa trådar och sammanfatta det som sker på scen.

Lisa är en van samtals- och debattledare och har intervjuat ministrar, forskare, näringslivsprofiler, kungligheter, idrottsstjärnor, kulturpersonligheter och en enorm mängd så kallade vanliga människor.

Hon har också arbetat som redaktionschef inom Bonnierförlagen och inom content marketing. Idag arbetar hon förutom som moderator även som frilansande producent, redaktör och projektledare.

Pressbilder

Lisa Tallroth

Lisa Tallroth

Företagsledare som gör konferenciersuppdrag

Politik

Musik & Dans

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2