Hem > Personligheter > Linda Nederberg

Linda Nederberg

Föreläsare som skapar förbättringslust och aktiverar

Linda Nederberg tydliggör sanningar vi bär med oss och hur de påverkar vad vi tänker och gör. I en föreställning om sin livsresa skapar Linda igenkänning och visar att det går att välja nya sanningar som ger positiv påverkan i vardagen.

Är det sant att du måste klara dig själv, alltid vilja mer och inte får misslyckas? Många av oss lever med hårda sanningar byggda på måsten och förbud. Därmed hindrar vi oss själva att prestera vårt yttersta och skapar en stress som riskerar göra oss sjuka. Linda Nederberg är föreläsaren som skrivit självbiografin "från Överlevarlandet till Livslevarlandet" och lämnat hårda sanningarna och mental ohälsa bakom sig. Nu ifrågasätter hon våra sanningar och visar på ett pedagogiskt sätt hur vi kan välja om och välja nytt från grunden och bli vårt bästa jag och vi.

Linda Nederberg är en omtyckt föreläsare som skapar förbättringslust och får deltagarna att säga ja till att genomföra utvecklingsuppdrag som ger resultat efter föreläsningen. Linda är uppskattad för sin dynamiska, positiva och utmanade stil där både djup och humor finns med. Genom att använda symboliska naturbilder och dramatiseringar stimulerar Linda flertalet sinnen och gör uppläggen spännande. Linda har utvecklat metoden BaLi, Balans för Livet, som består av motsatsord. Hon föreläser och coachar kontinuerligt ledningsgrupper och arbetsgrupper.

Linda Nederbergs föreläsningar lyfter på ett motiverande sätt det egna ansvaret och hjälper medarbetare och ledare att lyckas individuellt och som grupp. Tillsammans med Linda når ni en vinnande attityd, livsbalans och nöjdhet. Vill ni att er grupp ska få en smart gemensam rivstart mot satta mål hjälper er Linda med detta!

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta