Lennart Persson

Lennart Persson

Viktigt och angeläget

Journalist, moderator, nyhetsankare och programledare i TV

Han var nominerad till Årets talare - Moderator 2018.
Lennart Persson är en av landets mest erfarna programledare när det gäller direktsända nyhets- och debattprogram i radio och TV. Han har bland annat lett program som Aktuellt, Debatt och Gomorron Sverige på SVT, Nyhetsmorron i TV4 och P4Extra och Kanalen i Sveriges Radio.

Lennart har ett brett samhällsengagemang och med sin gedigna erfarenhet en väl utvecklad förmåga att ta människor och fånga en publik. Han har som moderator arbetet inom de flesta samhällsområden.

Ett axplock av de konferenser och seminarier han lett under de senaste åren rymmer ämnen som näringsliv, globalisering, digitalisering, politik, idrott, fastigheter, media, migration, teater, skola, bostäder, miljö, elektronik, jordbruk, regionalpolitik, EU-frågor och kost.

Han har erfarenhet från flera stora arrangemang där samhällets tungviktare träffas som t.ex Almedalen, Kvalitetsmässan och Bokmässan. Han har intervjuat samtliga partiledare och de flesta nu verksamma framträdande personer inom politik, näringsliv och kultur i Sverige.

Lennarts mångåriga programledarskap och åren som moderator har gjort honom väl skickad att improvisera och hålla ihop stora arrangemang med många deltagare, men han gör också personliga intervjuer med en enda person på scenen.

- Som moderator är det viktigt att skapa god stämning, lugn, harmoni och få såväl publik som medverkande att slappna av och känna att det som sägs från scenen är nytt, viktigt och angeläget, säger Lennart Persson.

Video

Pressbilder

Artiklar

Lennart Persson

Lennart Persson

Journalist

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2