Hem > Personligheter > Lars Killander

Lars Killander

Kommunikationskonsult och utbildare i massmediafrågor

Lars Killander föreläser om hur företag och organisationer kan hitta rätta förpackningar för sina budskap för att de ska kunna nå ut som avsett.

Lars Killander är journalist, kommunikationskonsult och utbildare i massmediefrågor, medieframträdanden och krishantering. Lars är även debattledare och moderator och arbetar därutöver med författarskap. Hans ämnen är medieträning med budskapsformulering, mediernas förändring och hur detta påverkar oss i vardagen, krishantering och medierna samt retorik och budskap i medieframträdanden.

När Lars Killander föreläser mer teoretiskt om dagens medier har han alltid med färska exempel på tendenser och nyheter inom området som gör att åhörarna/deltagarna känner igen sig. Men att nå ut i media i dagens läge är mycket en fråga om hur man förpackar sitt budskap. Han ser ett allt större behov hos både företag, organisationer och myndigheter att hitta sina "rätta" budskap. Det är ett tecken på att det krävs budskap som passar in mediernas dramaturgi. I de övningar han genomför - oftast framför kamera – när han väljer ett mer praktiskt anslag, handlar det både om att ge beröm men också konstruktiv kritik när något går snett i intervjun.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta