Hem > Personligheter > Knut Koivisto

Knut Koivisto

Att synas i bruset - en föreläsning om bilden av ditt företag på nätet

Knut Koivisto är en av Sveriges mest respekterade porträttfotografer. Han rör sig fritt mellan nöjesvärden och näringslivet. Hans stil utmärker sig av en avskalad närvaro där personen alltid står i fokus.

Gillar du att fotografera med din mobilkamera, men har lite dåligt samvete för det. Ha inte det! Bildflödet i de sociala medierna har formligen exploderat de senaste åren med fenomenen Facebook och Instagram. Med några enkla grepp och din smartphone styr du bilden av dig och kanske ditt företag på nätet. Knut Koivisto hjälper dig att få upp ögonen för hur du kan redigera direkt i din mobil så att du syns i det digitala bruset. Det skall vara roligt att fotografera, säger Knut Koivisto, som utbildat både proffs och amatörer i mobilfoto. Sedan 2012 är han dessutom professionell Instagrammare.

Sedan tre år har Knut Koivisto regelbundet sin workshop "Porträtt/Utvecklande fotografi" på Fotografiska Akademin. Han föreläser även regelbundet på Berghs School of Communication och Konstfack. Knut administrerade och fotograferade för Fotografiska Instagram-konto mellan oktober 2012 och september 2014. Under perioden ökade antalet följare från ca. 1400 till 24.000.

I samarbete med reklambyrån Rewir tog Knut fram Mobilfotoskolan för Telenor 2012-2013. Han har också regelbundet föreläst och hållit fotografiska workshops i Norge och Tyskland. Han är en föregångare inom sociala medier och har intervjuats/samarbetat om mobilfoto i de största nordiska dags- och branschtidningarna som till exempel Sydsvenska dagbladet, Dagens Nyheter, Norska NRK och Tidningen FOTO.

Knut har arbetat i femton år som frilansfotograf med inrikting på porträtt och människor. På mediasidan har han sedan 90-talet arbetat som stillbildsfotograf för Strix Television, TV3, TV4, Kanal 5, Sveriges Television och på svensk långfilm. Genom åren har det blivit över 35 stycken dramaproduktioner, till exempel den stora svenska Millennium-trilogin "Män som hatar kvinnor" "Flickan som lekte med elden" och "Luftslottet som sprängdes". På näringslivssidan arbetar han sedan femton år med den internationella revisionsbyrån PwC, advokatfirman Setterwalls, Fotografiska med flera.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta