Hem > Personligheter > Kenth Hultqvist

Kenth Hultqvist

Teamutveckling och motivation - Coachning och ledarskap

Kenth Hultqvist är en av landets mest anlitade föreläsare inom områdena motivation, ledarskap och medarbetarskap. Han har fyra VM-guld som spelare och ledare för Svenska Bandylandslaget.

Kenth Hultqvist är coach till såväl idrottsmän som till ledare i näringslivet. Han kan det mesta om teamutveckling, coachning och motivation av arbetsgrupper. Under närmare två decennier har Kenth jobbat med ledarskap i företag och organisationer. Han har också varit en i det närmaste helgonförklarad förbundskapten för Svenska bandylandslaget med mängder av medaljer, både som spelare och ledare. Kenth tror hårt på att entusiasm och delaktighet leder till utveckling. Tusentals företag och organisationer har berörts av hans energi, enkelhet och glädje.

Kenth Hultqvist talar om ledarskap, medarbetarskap och livet i stort. Om individen kontra laget samt om vikten av gemensamma stora bilder och en tydlig värdegrund som styr vår riktning mot seger.

Kenth Hultqvist arbetar och har arbetat med ett antal stora koncerner i Sverige Arbetet handlar då ofta om att skapa klimat och förutsättningar för ledning och medarbetare att prestera tillsammans. Helt enkelt skapa tillväxt!

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta