Kenneth Jönsson

Kenneth Jönsson

Uppskattad förändringstalare - Tidigare VD inom Nokia-koncernen

Förändring är en av hörnstenarna i ett företags framgång. Det finns många bolag därute som inget mer önskar än att ta din position på marknaden. Samtidigt som vi går igenom en förändringsprocess är det bra att fundera på vilka värdegrunder vi står på.

Värderingar är en del av vårt företags kultur, vårt varumärke, vårt sätt att jobba internt och externt. Kenneth Jönsson tar dig med på en föreläsning om hur han själv gått igenom förändring och arbetat med företagets värderingar som chef för ett antal Nokiabolag.

Kenneth Jönsson har jobbat största delen av sitt liv inom exportvärlden. Under 16 år som VD för ett antal dotterbolag för Nokia i Europa. Han har fått vara med under en fantastisk resa att bygga upp ett mobiltelefonbolag från ett litet okänt gummi- och pappersföretag till ett av världens mest kända varumärken. Det började med export och fortsatte med att bygga upp dotterbolag i Ungern, Portugal, Ryssland inkl de forna Sovjetstaterna. Senaste uppdraget i Nokia var som VD för det Skandinaviska dotterbolaget i Stockholm. Numera är Kenneth egen företagare.

Under resans gång har förändring varit en av hörnstenarna i Kenneth Jönssons framgång. Genom att ständigt utmana, sätta höga mål och förstå kulturell mångfald, har han kunnat införliva de förväntningar Nokia hade på de olika marknaderna. Även genom att "plantera" företagets värderingar på nya marknader kan man enkelt få medarbetarna att ha samma förståelse för vad som är viktigt och hur man i bolaget hjälps åt att förstå varandra. Hur stöder vi varandra? Vilka verktyg kan man använda för att utveckla sin personal?

Några röster om Kenneth:

"Strålande anförande, han har ett affärsmässigt och piggt synsätt på att leda i förändring. Han talar på ett ödmjukt och insiktsfullt sätt. Underfundig humor och svart bälte i affärsmannaskap. Strålande!"

"Oerhört nöjd med Kenneth, jättebra, lyhörd, många tänkvärdheter!"

"Jättebra, lysande, trovärdig, flexibel, den stora behållningen av alla talare på mötet!"

Kenneth Jönsson

Kenneth Jönsson

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2