Josephine Forsman
Fotograf: Toontrack

Musiker, Entreprenör, Utbildare

Josephine Forsman

Musikbranschen, entreprenörskap och kreativt samarbete

Som framstående trummis i Sahara Hotnights, och grundare av det internationella musikprogrammet LOUD, har Josephine Forsman gjort stora avtryck både inom musikbranschen och utbildningssektorn.

Josephines engagerande föreläsningar har berört musikbranschen, politiker, skolor och studieförbund och lyfter fram vikten av inkluderande, kreativa utbildningar och musikens betydelse för det lokala musiklivet och för ett demokratiskt samhälle.

Genom sina engagemang som presentatör i radioprogram för SR och programledare för SVT har Josephine aktivt format musikutbildningen för skolor och inspirerat kommande generationer musiker. Hon har deltagit i paneler och poddar där hon betonar vikten av det musikaliska ekosystemet, samt suttit som rådgivare inom ett av norra Europas största utbildningsföretag, AcadeMedia.

Som medgrundare av LOUD och med erfarenhet som mentor i socioekonomiskt utsatta skolor runt Los Angeles delar Josephine värdefulla insikter om kreativ utbildning. Hon delar konkreta tips för att skapa attraktiva musikprogram med inkluderande kursplaner, som ger ungdomarna ägarskap över sin egen utveckling.

Josephines föreläsningar syftar till att stimulera skapande, särskilt bland underrepresenterade tjejer och kvinnor inom musiken, samt att inspirera individer att följa sina drömmar och bygga starka nätverk. Hon delar med sig av sin resa som medgrundare till det kritikerrosade bandet Sahara Hotnights från Robertsfors, till de största scenerna runt om i världen.

Som en passionerad föreläsare och moderator delar Josephine sin unika bakgrund för att inspirera och engagera åhörare. Hennes presentationer erbjuder ovärderliga insikter för musikbranschen och utbildningssektorn, och främjar kreativa samarbeten i alla miljöer. Ta chansen att upptäcka kraften i musik och kreativitet tillsammans med Josephine Forsman!

Josephine har även varit en uppskattad moderator vid flera paneler, bland annat Polarprisets "Polar Talks" och konferencier för det prestigefyllda Musikförläggarnas Pris.

Pressbilder

Josephine Forsman

Josephine Forsman

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2