Hem > Personligheter > Jörgen Dyssvold

Jörgen Dyssvold

Konsten att åstadkomma möten som gör skillnad

Jörgen Dyssvold arbetar som mötesdesigner och är besatt av möten och interaktion mellan människor. Han belönades 2016 med Guldkikaren för årets viktigaste mötesspaning och har bland annat flera världsrekordevent och statsbesök på sin meritlista

Jörgen Dyssvold har ägnat halva sitt liv åt att producera och komma på nya sätt att genomföra möten, konferenser och event på.

Hans nyfikenhet och stora intresse för vad som händer och kan hända när människor möts har bidragit till en spännande karriär inom mötesnäringen där han arbetat flera år som mötesexpert för näringsdepartementet och UD där han också ansvarade för delar av Obamabesöket 2013.

Idag designar och producerar Jörgen möten och event inom egna mötesbyrån Herr Omar, arbetar ideellt som styrelseordförande för TEDxStockholm och driver Sveriges första politiska löparklubb, The Grey People. Han designar och producerar möten inspirerad av allt från talkshows i TV till klassiska radioformat. Han har också skrivit boken Mötesskolan och bloggar regelbundet om möten och kreativitet.Jobb- & mötespsykologi

I denna föreläsning presenterar Jörgen hur den plats och kontext vi jobbar eller möts i kan påverka utfallet med så mycket som 50% uppåt eller nedåt. Det handlar om hur fysisk aktivitet, duschen, musik, rosa rum och vad vi äter kan göra stor skillnad på resultatet.

Jörgen arbetar också återkommande som processledare och leder workshops för utveckling av strategier, nya tjänster m m.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta