Hem > Personligheter > Johanna Koljonen

Johanna Koljonen

Programledare och författare som belönats med stora journalistpriset

Johanna Koljonen är en mycket mångsidig och allmänbildad person. Hon är född i Finland 1978 och är bland annat kritiker, programledare och författare. 2011 belönades hon med stora journalistpriset.

Johanna har många strängar på sin lyra, hon är manusförfattare till den nordiska manga-serien Oblivion High, delägare till produktionsbolag som gör radio, TV och webb, och Johanna har även suttit i juryn för Augustpriset. År 2010 vann hon SVT-frågesporten På spåret tillsammans med Marcus Birro. Men allra mest bekant är hon kanske för sina humoristiska och skarpa analyser och kommentarer från radioprogrammet P3 Kultur.

Koljonen har en kandidatexamen från University of Oxford, där hon studerade engelsk litteratur på St Edmund Hall. Hon har varit programledare för bland annat P3 Kultur (P3), Det känns som fredag (SVT) och TV-cirkeln: Game of Thrones (SVT). 2011 gjorde hon debut som sommarpratare.

Johanna Koljonen är en mycket duktig och uppskattad moderator, intervjuare och debattledare. Hon kan även föreläsa om bland annat spelkultur, geek culture och media.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta