Jens Arentzen

Jens Arentzen

Skådespelare, föreläsare och författare

När du vill bli en bättre kommunikatör och lära dig knepen bakom hur du trollbinder din publik finns det väl ingen bättre lämpad instruktör än en livs levande skådespelarlegend? Jens Arentzen korsar gärna sundet för att hjälpa dig och dina medarbetare.

Jens Arentzen är en av Danmarks mest populära föreläsare och nu har du möjlighet att boka en föreläsning med honom i Sverige också. Det som många tycker gör Jens Arentzens föredrag speciella är hans förmåga att skapa stämningar i samspel med publiken. Ämnena han föreläser om gör också sitt. Jens Arentzen pratar gärna empati, närvaro, kommunikation och motivation.

När Jens inte föreläser är han engagerad i undervisningen på Filmskolan i Danmark. Hans karriär fick en rejäl skjuts framåt när han började sin bana som skådespelare i slutet på 1970-talet. Sedan dess har han medverkat i ett tjugotal film- och TV-produktioner. Han är kanske mest känd för sin roll som Ulrik i TV-serien "Matador". Jens Arentzen skriver själv manus och är verksam som författare.

Tack vare sin bakgrund och sin närvaro är Jens Arentzen högst lämpad för att hjälpa dig och dina medarbetare med att öva upp era kommunikativa förmågor och att bli mer närvarande när ni ska hålla i presentationer.

Jens Arentzen

Jens Arentzen

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2