Isak Jansson

Isak Jansson

Intelligent, tydlig och rolig

Isak Jansson sysslar med stå-upp och han är även en spokenword-artist som kör monologer utan gränser, ofta absurda men alltid roliga.

Mycket mångsidig komiker som tänjer gränser. Han är inte rädd för att ta ställning på scenen, men väver samtidigt in det i ett roligt nät så att upplösningen alltid utmynnar i ett hjärtligt skratt.

Han är det namnet som de flesta inom branschen pratar om just nu. Metodiskt bygger han upp en allt större skara av fans. Har man sett honom vill man se mer av honom.

2011 gjorde han sin första soloshow "Filosofi för sinnesslöa". 2013 producerade han en ny soloshow med namnet "Allt är Floristernas Fel". 2014 var det dags igen med turnén "Isak Jansson hatar Isak Jansson".

Förutom standup, är Isak även manusförfattare och regissör. Han har arbetat bl.a. med Pensionärsjävlar (Kanal 5), Inte OK (TV3) och Robins (SVT). Han har även skrivit och satt upp pjäsen "En Julpjäs – Skägg, luva, blod…" (2010).

2016 turnerade han med sin show "Isak Jansson löser alla världens problem (på 60 minuter).

Isaks humor är skruvad och samhällskritisk med inslag av metakomik. Ett utmärkt val för den kräsne bokaren som vill ha intelligent humor och något som folk pratar om en längre tid.

Pressbilder

Isak Jansson

Isak Jansson

Komiker

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2