Hem > Personligheter > Henrik Frenkel

Henrik Frenkel

Affärsjournalist och publicist - Moderator och programledare

Henrik Frenkel har över 30 års erfarenhet av affärsjournalistik i press, radio och TV. Med sin breda kunskap och sin humor är han expert på att arbeta som moderator och programledare.

Henrik Frenkel har arbetat som affärsjournalist i över 30 år, och är en av landets mest välrenommerade publicister. Han har tidigare bland annat varit chefredaktör på Veckans affärer och chef för Kanal 1:s nyhetsprogram Aktuellt. Under sin tid på Sveriges Television startade han det dagliga ekonomiska nyhetsprogrammet A-ekonomi. På SvT var han också programledare för ekonomiprogrammet Pengar i SvT 1. I mitten av 90-talet grundade Henrik tidningen Chef, som han ägde och drev under 12 framgångsrika år. Tidningen Chef blev Frenkel bl a utsedd till Årets Tidskrift två gånger under denna period.

Under hela sin karriär har Henrik Frenkel startat och drivit mängder av evenemang, där han också varit moderator och programledare. Henrik är en oerhört uppskattad programledare mycket höga vitsord vid utvärderingarna. Han leder evenemangen med en avspänd stil med mycket humor, men också med stor kunskap och auktoritet. Och han har en stor bredd i sin kunskap och erfarenhet; alltifrån chefskap till samhällsfrågor till näringsliv och privatekonomi. Henrik Frenkel har också träffat stora delar av de så kallade "topparna" inom sina kompetensområden.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta