Hem > Personligheter > Göran Gabrielsson

Göran Gabrielsson

Underhållare med imitation som specialitet

Göran Gabrielsson imiterar inte bara med rösten utan med hela kroppen, vilket gör att han ofta anlitas i olika TV-program. Men han kan inte bara imitera kända personer, utan egentligen vem som helst efter ett kort möte. Vilket ofta leder till succéer.

Imitatören Göran "Gabbe" Gabrielsson är välkänd för sina genialiska röstimitationer i satirgruppen "Public Service" i SVERIGES RADIO P1. Därtill är han en sanslöst rolig scenartist. Gabbe har också underhållit i många TV-program. Med sina träffsäkra röster, masker och manus är han en garanterad skrattorgie på skiftande event - inte minst tack vare skräddarsydda texter utifrån kundens önskemål. MR SHOW är lika med succé - inte konstigt Göran Gabrielsson fått stipendium av självaste Bosse Parnevik.

På repertoaren finns förstås även alla våra rikskändisar med Göran Persson och kungen i spetsen. Men kanske ännu mer intressant är att Göran Gabrielsson kan specialskriva framföranden för specifika arrangemang som t.ex. en företagssammankomst och då väva in produkter, olika aspekter på företaget och inte minst olika personer på företaget. En given succé!

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta