Hem > Personligheter > Göran Everdahl

Göran Everdahl

Är din chef Gudfadern och är dina kollegor som hämtade från Sopranos?

Göran Everdahl, radio- och TV-pratare, filmkunnig och popkulturguru delar med sig av sina imponerande kunskaper om stort och smått från filmens värld.

Göran Everdahls föreläsningar om ledarskap är både underhållande och tankeväckande. Med hjälp av filmens värld ger han exempel på chefer och medarbetare som kanske ligger lite väl nära verkligheten ibland.

Få personer har nog ett så underskattat inflytande över oss som påhittade figurer på film och TV. Både som goda förebilder – och onda. Lär av maffiafilmer på jobbet! Göran Everdahl finner insikter och lärdomar för ledarskap och arbetsliv genom en oväntad sanning: vi älskar gangsterberättelser för att de ger oss verktyg i vardagen. Har du en Gudfadern-chef? ÄR du en Gudfadern-chef…? Och hur skildras just din bransch i film och på teve?

Göran Everdahl lotsar oss i filmens värld och ger oss både avskräckande och inspirerande exempel. Han gör halsbrytande kopplingar mellan vardagen, jobbet och till exempel maffian. Förutom att man har roligt bjuder föreläsningen på mycket igenkänning och fungerar som en strålande utgångspunkt för diskussioner i arbetsgruppen.

Göran Everdahl är i grunden skrivande journalist och något av en guru ifråga om populärkultur. Han recenserar film i Gomorron Sverige i SVT, är en av Spanarna i radions P1 och en uppskattad krönikör i Godmorgon världen. Under flera år har Görans spalt Bildningsakuten varit en självklar favorit för ICA-kurirens läsare. I höstas kom äntligen en sammanställning av hans bildade blixtnedslag i den lekfulla uppslagsboken med samma namn.

Vintern 2014 vann Göran TV-programmet På Spåret tillsammans med Helena von Zweigbergk.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta