Glenn Carlbark

Glenn Carlbark

Konsult, mental hälsa - Konflikthantering, svåra samtal

Glenn Carlbark menar att det borde vara lika självklart att söka hjälp med att förbättra sin mentala hälsa som det är att gå på ett gym för att förbättra sin fysiska hälsa.

Glenn Carlbark arbetar som konsult inom området mental hälsa. Han har en flerårig erfarenhet som personalchef bakom sig och en kandidatexamen i folkhälsovetenskap och pedagogik. Glenns ämnen för hans föreläsningar är konflikthantering – något som ger ny kraft, självtillit – hjärtat i vårt psykiska jag, förlåtande ledarskap – kreativa medarbetare, att samtala med besvärliga människor samt konsten att bedöma människor.

För varje år som går lär vi oss att hantera de fysiska dimensionerna av hälsa bättre och bättre, men mentalt hamnar vi ofta på efterkälken. Trots att vi är så friska mår vi allt sämre. Glenn Carlbark menar att slutsatsen blir att vi inte ska vänta med att ta in extern experthjälp till dess en verksamhet kvävs av inre konflikter. Istället måste man träna och lära chefer och medarbetare att bättre använda sina kommunikativa förmågor till förmån för hälsan. Man måste underlätta arbete med att förbättra mental hälsa, och se detta som lika naturligt som att man kan ge massage utan att en person nödvändigtvis först måste ha ryggskott.

Glenn Carlbark

Glenn Carlbark

Inspirerande utbildare

Föreläsare med ämnesexpertis

Inspirerande föreläsare

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2