Fotograf: Juliana Wiklund

FridaRit Panoussis

Mötesritare - Graphic Recorder

Frida "FridaRit" Panoussis ritar när någon talar. Hon är en mötesritare som visualiserar och sammanfattar det som sker under möten, föreläsningar eller event.

Frida är en av få med denna unika kompetens att simultant lyssna och rita för att ge en extra dimension och minnesbilder. Med mångårig erfarenhet från näringslivet, utbildningar och kundmöten tillför hon den samsyn som så väl behövs i dagens komplexa verklighet.

Graphic recording är en trend som vuxit fram ur ett behov att göra konferenser och möten mer levande, kreativa, effektiva och rent av lönsamma. Tekniken har använts länge i USA och är nu på väg in i Europa. Steve Jobs och Nikes grundare har använt metoden.

När Frida är med som Graphic Recorder på ditt möte får du en tydlig och samstämmig bild av det mötet handlade om och vad ni kom fram till. Frida lyfter fram det viktigaste på ett tydligt och inspirerande sätt. Det räcker inte att bara kunna rita och ha snabb uppfattningsförmåga. Det krävs mångsidig erfarenhet av näringsliv, företagande och offentlig sektor. Det har Frida.

Låt Frida rita ert event eller varför inte avsluta med en workshop och själva få verktyg för effektivare möten. Vill du utveckla era möten och bli mer tydlig, effektiv och rent av roligare som mötesledare? Du behöver inte kunna rita, bara våga hålla en penna. 30 minuter, en timme, halv- eller heldag, Frida anpassar efter önskemål.

Vad lär du dig?
• Enkla sätt att rita. Inga förkunskaper behövs.
• Att omsätta samtal i bilder.
• Att med hjälp av symboler och grafiska element tydliggöra processer och flöden.
• Praktiska exempel så att du efter utbildningen direkt kan rita på ditt nästa möte.


"Imponerad är bara förnamnet! Tänk att försöka sammanfatta över tre timmars föreläsning, femton trender och stå och rita oavbrutet under två föreläsningar av Trendrapporten 2016. Många ord, massa bilder, massa av mina tankar och så bara få till en sådan här sammanfattning. Jag är imponerad. Tack Frida Panoussis! Du är helt grym!" Göran Adlén Trendspanare och föreläsare

Lyssna på FridaRit Panoussis

Våga rita på möten

Vill du bli inbjuden?
FridaRit ritar och förklarar hur, när och varför. En bild säger mer än tusen ord lyder ordspråket. De flesta är visuella varelser och hjärnan älskar att skapa bilder. Lär dig hur du på ett enkelt sätt kan bli mer visuell i dina möten. Att våga närma dig whiteboarden med nya sätta att tydliggöra ditt budskap och lösa utmaningar. Lär dig hur du ritar en person, pil och pusselbitar. Varför bilder engagerar och tydliggör dina möten. Frida Panoussis, FridaRit, är mötesritare, graphic recorder, certifierad inom internationell försäljning och marknadsföring. Med lång erfarenhet inom verksamhetsutveckling från näringslivet och offentlig sektor i roller som projektledare, Key Account Manager och marknadschef. Som graphic recorder/mötesritare använder hon den visuella kraften i att tydliggöra kommunikation och skapa samsyn i komplexa frågor. Hon ritar live på event, i möten, workshops och konferenser. https://www.talarforum.se/speakerimage/fridarit.panoussis/1599/frida.panoussis.jpg 0

Information

Vilka slags möten engagerar du talare till?

Tack för din anmälan.

Vad roligt att du är intresserad av föreläsningen. Cirka en vecka innan föreläsningen hör vi av oss för att bekräfta din plats. Kontakta oss gärna om du har några frågor.

Pressbilder

FridaRit Panoussis

Inspirerande processledare

Kommunikation & Bemötande

Aktivitetsledare

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2
$zopim(function() { });