FridaRit Panoussis
Fotograf: Juliana Wiklund

FridaRit Panoussis

Mötesritare - Graphic Recorder

Frida "FridaRit" Panoussis ritar när någon talar. Hon är en mötesritare som visualiserar och sammanfattar det som sker under möten, föreläsningar eller event.

Frida är en av få med denna unika kompetens att simultant lyssna och rita för att ge en extra dimension och minnesbilder. Med mångårig erfarenhet från näringslivet, utbildningar och kundmöten tillför hon den samsyn som så väl behövs i dagens komplexa verklighet.

Graphic recording är en trend som vuxit fram ur ett behov att göra konferenser och möten mer levande, kreativa, effektiva och rent av lönsamma. Tekniken har använts länge i USA och är nu på väg in i Europa. Steve Jobs och Nikes grundare har använt metoden.

När Frida är med som Graphic Recorder på ditt möte får du en tydlig och samstämmig bild av det mötet handlade om och vad ni kom fram till. Frida lyfter fram det viktigaste på ett tydligt och inspirerande sätt. Det räcker inte att bara kunna rita och ha snabb uppfattningsförmåga. Det krävs mångsidig erfarenhet av näringsliv, företagande och offentlig sektor. Det har Frida.

Låt Frida rita ert event eller varför inte avsluta med en workshop och själva få verktyg för effektivare möten. Vill du utveckla era möten och bli mer tydlig, effektiv och rent av roligare som mötesledare? Du behöver inte kunna rita, bara våga hålla en penna. 30 minuter, en timme, halv- eller heldag, Frida anpassar efter önskemål.

Vad lär du dig?

  • Enkla sätt att rita. Inga förkunskaper behövs.
  • Att omsätta samtal i bilder.
  • Att med hjälp av symboler och grafiska element tydliggöra processer och flöden.
  • Praktiska exempel så att du efter utbildningen direkt kan rita på ditt nästa möte.


"Imponerad är bara förnamnet! Tänk att försöka sammanfatta över tre timmars föreläsning, femton trender och stå och rita oavbrutet under två föreläsningar av Trendrapporten 2016. Många ord, massa bilder, massa av mina tankar och så bara få till en sådan här sammanfattning. Jag är imponerad. Tack Frida Panoussis! Du är helt grym!" Göran Adlén Trendspanare och föreläsare

Pressbilder

FridaRit Panoussis

FridaRit Panoussis

Fotograf: Daniel Gual

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2