Fredrik Lindström
Fotograf: Morgan Norman

Fredrik Lindström

En av Sveriges mest mångsidiga underhållare och programledare

Få människor i landet har undgått Fredrik Lindströms utläggningar om språket, om vårt land, om vart resorna gå i På Spåret och om allt annat mellan himmel och jord. Alltid lika träffande, alltid lika engagerande.

Komikern, journalisten, författaren, regissören, programledaren och språkhistorikern Fredrik Lindström har ägnat flera tv-serier och böcker åt att analysera svenskarna och deras språk. Som programledare i tv slog han igenom stort med serier som "Värsta språket", "Svenska dialektmysterier" och "Världens modernaste land". Han är även domare i På spåret på SVT. Han har tilldelats Aftonbladets tv-pris för bästa manliga tv-personlighet, regisserat två långfilmer, skrivit sex böcker och varit värd i "Sommar" i P1 inte mindre än tre gånger.

"Svenskar är också människor!" är en enmansföreställning om den svenska mentaliteten, fylld av igenkänning, vardagsbekännelser, överraskande jämförelser och analyser av det politiskt korrekta. Det här är infotainment när den är som bäst, för vilken dubbelexamina väger tyngre än Fredrik Lindströms, som språkvetare och komiker? 50 000 personer har redan sett showen "Svenskar är också människor!" och nu har På spåret-aktuella Fredrik Lindström även en fantastisk succé ihop med Henrik Schyffert med krogshowen Ljust & Fräscht.

Förutom "Svenskar är också människor!" kan Fredrik Lindström även föreläsa underhållande om världens dåligaste språk, Svensk mentalitet, Svenska Dialekter och den mänskliga faktorn.

Pressbilder

Fredrik Lindström

Fredrik Lindström

Fotograf: Morgan Norman

Inspirerande komiker

Historia

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2