Hem > Personligheter > Eva Johansson

Eva Johansson

Låt Eva guida till ett nytt tänk som ger nya resultat!

Eva Johansson jobbar för att göra skillnad och passar perfekt för hela organisationen, företaget eller arbetsgruppen när ni vill upptäcka nya vägar, kommunicera bättre, stärka teamet, bli inspirerade och motiverade och höja lust- och energinivån.

Eva Johansson, licensierad mental tränare, coach och avslappningslärare är författare till böckerna "Avslappning & Mental Träning – för ett rikare liv", "Självbildsboken – hitta Din kraft!" och "Läkande & Stärkande vid cancersjukdom". Eva har gett ut ett antal uppskattade cd-skivor och appar med avslappning och mental träning för olika ändamål. Hon är även upphovskvinna till de webbaserade utbildningarna Livskörkortet, Life’s Driver’s License, Självbildsskolan, Lilla Sömnskolan och Slutstressat. Utbildningar med dokumenterat goda resultat.

Eva jobbar med stora och små grupper som vill förändring, står inför en nystart och/eller vill ha påfyllning där utveckling, inspiration, balans, glädje, energipåfyllning och motivation är nyckelord.

Eva är en föreläsare, inspiratör och utbildare som motiverar med glimten i ögat. Brukar också få feedback på förmågan att göra allt begripligt, enkelt och konkret. Hon ger enkla och kraftfulla redskap för inspiration till ett nytt tänk. Eva bjuder på en resa i livets möjligheter med kunskap, klokskap, inspiration och aha-upplevelser.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta