Hem > Personligheter > Emma Knyckare

Emma Knyckare

Stand-up med vass satir

Emma är en känd radio- och tvprofil. Hon har varit aktiv på de stora standupscenerna i flera år och gillar med sin humor att spegla samhället och samtiden genom satir.

Emma kan bokas som: standupkomiker, konferencier, moderator, programledare, föreläsare, skådespelerska, film/tv-medverkan, radioprogramledare, musikal/teater.

Emma Knyckare började stå-uppa på Oslipat i Malmö 2009, 2013 gjorde hon sin första stå-upp turné och blev därefter nominerad till årets kvinnliga komiker vilket hon även blev nominerad till år 2014.

Sedan 2011 har hon varit programledare för radio och ledde sitt alldeles egna program "Knyckare i p3″. Tillsammans med komikern Josefin Johansson startade Emma HUMORKOLLO, ett initiativ för att locka fler tjejer till stand-up scenen. Under sommaren utbildade dom cirka 100 kommande komidienner i att vara awesomeness.

Emma gillar även att skriva. Hon har bland annat skrivit för tidningen ETC, SVTdebatt och Faktum, hemlösas tidning i Malmö och Göteborg.

Hon drömmer om att få vara med i musikal men skäms över att säga det. Emma är också en flitig konferencier och älskar att hålla i galor.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta