Fotograf: Robert Eldrim

Emma Knyckare

Stand-up med vass satir

Emma är en känd radio- och tvprofil. Hon har varit aktiv på de stora standupscenerna i flera år och gillar med sin humor att spegla samhället och samtiden genom satir.

Emma kan bokas som: standupkomiker, konferencier, moderator, programledare, föreläsare, skådespelerska, film/tv-medverkan, radioprogramledare, musikal/teater.

Emma Knyckare började stå-uppa på Oslipat i Malmö 2009, 2013 gjorde hon sin första stå-upp turné och blev därefter nominerad till årets kvinnliga komiker vilket hon även blev nominerad till år 2014.

Sedan 2011 har hon varit programledare för radio och ledde sitt alldeles egna program "Knyckare i p3″. Tillsammans med komikern Josefin Johansson startade Emma HUMORKOLLO, ett initiativ för att locka fler tjejer till stand-up scenen. Under sommaren utbildade dom cirka 100 kommande komidienner i att vara awesomeness.

Emma gillar även att skriva. Hon har bland annat skrivit för tidningen ETC, SVTdebatt och Faktum, hemlösas tidning i Malmö och Göteborg.

Hon drömmer om att få vara med i musikal men skäms över att säga det. Emma är också en flitig konferencier och älskar att hålla i galor.

Pressbilder

Emma Knyckare

Fotograf: Robert Eldrim

Mångfald

Underhållande föreläsare

Föreläsare

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2