Elin af Klintberg
Fotograf: Jasmin Storch

Elin af Klintberg

Trendspanare och tidningsmakare med passion för framtiden

Elin af Klintberg har arbetat med de flesta av landets magasin om mode, design, arkitektur och konsumtion. Hon reser mycket för att hålla koll på trender och tendenser och föreläser gärna om vad som komma skall.

Sedan oktober 2012 driver Elin af Klintberg tillsammans med Mårten Niléhn det framgångsrika förlaget Klintberg Niléhn som skapar magasin och kommunikation åt några av landets främsta varumärken. Den stora passionen för livsstilstidningar startade redan i tonåren och sedan dess har Elin arbetat för några av Sveriges främsta magasin som POP, RES, Rodeo med flera. I sju år satt hon som chefredaktör för den prisbelönta design- och modetidningen Plaza Magazine och lanserade den utomlands på fyra olika språk i 45 länder. Elin sitter mitt i navet för de senaste trenderna och tendenserna inom design, mode, arkitektur och konsumtion. Hon föreläser runt om i världen om designens betydelse i vårt samhälle, och blickar gärna framåt och trendspanar om nya banbrytande riktningar inom svensk och internationell design och livsstil.

Även om Elin ofta pratar om rykande heta trender gör hon det alltid på ett sätt som alla kan förstå och inspireras av. Bildmaterialet håller högsta nivå – och kombinationen av visuell stimulans och ett snabbt, vältaligt och humoristiskt informationsflöde gör att lyssnarna känner att de får ut mycket. Tack vare sitt arbete som tidningsmakare och mer än hundra resdagar per år till mässor, designdagar, modeveckor och heta storstadsmetropoler har Elin en unik kompetens i Sverige om samtida och framtida trender.

Elin skräddarsyr alla sina föreläsningar och matchar ett inspirerande och exemplifierande bildmaterial med ett underhållande och informativt dito. Ämnena är trender, mode, design, arkitektur och konsumtion, entreprenörskap och ledarskap. Elin genomför även workshops och seminarier kring dessa ämnen samt agerar som moderator och konferencier.

Pressbilder

Elin af Klintberg

Elin af Klintberg

Fotograf: Jasmin Storch

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2