Carola Fredstrand

Finn din fulla potential

Låt dig inspireras av Carola Fredstrand som mixar föredragshållande med inspirerande övningar. Du lämnar föreläsningen med helt nya insikter och får enkla bra tips att använda i vardagslivet.

Carola Fredstrand är från början utbildad civilekonom vid Stockholms Universitet. Efter en mångårig karriär som Revisor och Business Controller inom detaljhandeln, började hon vidareutbilda sig inom personlig utveckling, mental träning, coachning och ledarskap.

Carola har gått Coachutbildning hos Karin Tenelius på Tuff Ledarskap , Amerikansk utbildning i mental träning Silva Mind Control, Amerikansk Mastership Training program i Intuitive Leadership, Communication, Coachning and Counseling at the Vywamus Foundation.

Under åren som ekonom blev det allt mer tydligt för Carola att det som påverkar ett företags lönsamhet är ett starkt och tydlig ledarskap, där medarbetarna får stöd att utvecklas och bli inspirerade samt motiverade att ta ansvar och upptäcka att de har mer potential och klarar av mycket mer än vad de själva trodde var möjligt. Carola har utifrån detta utvecklat sitt koncept att supporta människor att nå sina visioner och mål -Ett coachande ledarskap.

Carola arbetar som coach individuellt och för grupper. Hon håller också föredrag och seminarier inom många olika områden kring personlig utveckling. Genom sitt arbete som coach har hon haft förmånen att hjälpa många människor att nå sina mål och drömmar och fått dem att upptäcka att de kan skapa mycket mer än de trodde var möjligt.

Hon vet genom erfarenhet vilken potential och kraft som finns i oss människor - den bara väntar på att frigöras!

Internationella moderatorer

Inspirerande utbildare

Presentationsteknik