Brita Zackari

Brita Zackari

Jag är en av er

är Brita Zackaris budskap. "Jag kan alltid komma på tusen ursäkter att inte träna. Om du inte också gör det är det eventuellt något fel på dig."

Med stor humor och ett alldeles eget uttryckssätt är detta träningsboken som inte är som någon annan, men som ändå effektivt hyvlar ner alla trösklar, främst de mentala, som finns mellan dig och ett svettigare liv. För även om du hatar att träna så kan du med Britas enkla tricks ändå få det gjort.

Hon har skrivit boken Jag hatar att träna där hon bl.a. ger killarna i gymmet en känga, liksom alla former av dieter.

Brita Zackari kan bokas som konferencier, moderator och föreläsare. Som moderator och konferencier är hon det perfekta alternativet. Hon mixar programledarrollen med sin komik och leder eventet efter era önskemål. I sin föreläsning pratar Brita på ett humoristiskt och inspirerande vis om att hata att träna men göra det ändå. Att hitta motivation där det inte finns någon och våga göra sånt man känner sig dålig på. Frikostigt delar hon med sig av såväl exempel ur vardagen till användbara råd och tips.

I mars 2017 åkte Brita Vasaloppet som SVT:s åkande reporter och vi fick följa hennes uppladdning inför uppdraget i programserien Vasaloppet med Brita Zackari. Till sin hjälp hade hon kända sportprofiler och träningsexperter som berättade hur man kan träna inför Vasaloppet. Som kontrast till detta kan den nyfikne spana in hennes träningskonto på Instagram för alla som hatar att träna; i.hate.working.out.

Brita Zackari är känd som programledare tillsammans med Felix Herngren i TV3:s humorprogram Inte OK! från 2014. Andra tv-program vi har sett henne på SVT är Flickvän på försök (2015) och Grym Kemi (2016), en serie där tittarna fick bekanta sig med kemins värld genom olika experiment för att illustrera hur kemin fungerar vid sex, krig, skönhet, träning, droger, njutning och brott.

Hon har även tidigare varit programledare för Rix Morronzoo på radio och manusförfattare till humorserien Söder om Folkungagatan.

Zackari är utbildad på Berghs School of Communication och har tidigare arbetat som copywriter på pr-byrån McCann Stockholm. Hon har även arbetat med Nöjesguiden och Schulman Show.

Pressbilder

Brita Zackari

Brita Zackari

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2